lostyazilim
tr.link

Bu Alanadlarından Hangileri Nasıl Değerlendirilebilir?

17 Mesajlar 1.869 Okunma
lstbozum
tr.link

makalehizmeti makalehizmeti Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Sağlık Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 27 / 73
  • Ticaret 8, (%100)

onrokt adlı üyeden alıntı

win to win projesi olabilir mantıklı. yoğun olmasanız değerlendirilebilirdi sizinle.

Ek Olarak:

Büyük firmalara alanadım var proje için destek olun diye mail mi atım :) bu durumda pek destek ve sponsor olucaklarını sanmıyorum. Ancak kendileri projeyi harekete geçirirler

Hayır, belirli bir ücret karşılığı alanadlarınızı satın diyorum. Forumlarda konu açarak değil de büyük firmaların en üst kurum iletişim adreslerine gönderin mail. Alan adı satılıktır, işinize yarayabilir gibisinden.
Belli mi olur olumlu bakabilirler.
x domaini için bir arkadaşım bir kuruma mail atmıştı bin beş yüz lira karşılığında aldılar domaini.
Tabi biraz da şans :)

wmaraci
reklam

onrokt onrokt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 102 / 47
  • Ticaret 32, (%97)

akmova adlı üyeden alıntı

nerdeler.com bence en uygun domain. Şahsen aklıma gelen fikir şu; ünlülerin, sporcuların ve siyasetçiler gibi üst tabakanın emekli olduktan veya tv ekranlarından kaybolduktan sonra şuan ne işle uğraştıkları nerelerde ne yaptıkları hakkında olabilir.

Çoğunluk o zaman yazılı görsel basında göz önünde bulunmuş veya hala bulunmakta olan toplumun tanıdığı insanların şu an ne yapmakta olduğunu bildiren bir tema. Veya uçan kuş paparazzi tarzı ünlülerden haberler bir nevi

akmova akmova WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Beden Eğitimi Öğretmeni
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 392 / 289
  • Ticaret 10, (%100)

Çoğunluk o zaman yazılı görsel basında göz önünde bulunmuş veya hala bulunmakta olan toplumun tanıdığı insanların şu an ne yapmakta olduğunu bildiren bir tema. Veya uçan kuş paparazzi tarzı ünlülerden haberler bir nevi

kesinlikle paparazzi tarzından bir içerik olacak. Magazini takip eden bayanları bu sayede ele geçirirsin aynı zaman da ünlülerin hayranları olan küçük izleyicileride bu konuda ele geçirebilirsin. Yetişkin erkekleri de erkeklerin en büyük ilgi alanı olan spor ve siyaset üzerinden kendine bağladın mı tamamdır bu iş :) ama bu işi yapabilmek için kuşkusuz o konuda gerekli bilgi ve birikime sahip olup bu alanda meraklı biri olmak.

Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com

• Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 102 / 47
  • Ticaret 32, (%97)

makalehizmeti adlı üyeden alıntı

Hayır, belirli bir ücret karşılığı alanadlarınızı satın diyorum. Forumlarda konu açarak değil de büyük firmaların en üst kurum iletişim adreslerine gönderin mail. Alan adı satılıktır, işinize yarayabilir gibisinden.
Belli mi olur olumlu bakabilirler.
x domaini için bir arkadaşım bir kuruma mail atmıştı bin beş yüz lira karşılığında aldılar domaini.
Tabi biraz da şans :)

açıkcası bebeksusleri.com ve giyimalisveris.com alanadları zaten forumlarda satılabilecek alt seviyede bir alanadı kategorisinde değiller. her ikiside değerlendirilebilir yatırım ve proje bazlı değerli alanadlarıdır. Yani bir kurumun yüksek bedel vermesi şans olmaz bireyde alabilir. Ama haklısınız tabi ki şans sormak yöneltmekte haklısınız. Ama sorun şu bebeksusleri.com ve giyimalisveris.com için hangi kurum kuruluşa mail atılabilir. Aklıma gelmiyor yani. Lacoste mı? Zara ya mı? veya bebek ürünleri Chicco ya mı? Bu gibi firmaların kaale alacağını düşünmüyorum. Şans tabi ki önemli o ayrı.

Ek Olarak:

akmova adlı üyeden alıntı

kesinlikle paparazzi tarzından bir içerik olacak. Magazini takip eden bayanları bu sayede ele geçirirsin aynı zaman da ünlülerin hayranları olan küçük izleyicileride bu konuda ele geçirebilirsin. Yetişkin erkekleri de erkeklerin en büyük ilgi alanı olan spor ve siyaset üzerinden kendine bağladın mı tamamdır bu iş :) ama bu işi yapabilmek için kuşkusuz o konuda gerekli bilgi ve birikime sahip olup bu alanda meraklı biri olmak.

Bu konuda bilgi ve birikime sahip olabilmek için bildiğin medya nın içinden özel hayatlarını bilen dedikoduları duyan bilen eski kulağı kesiklerden insan olması lazım ki dediğin gibi olsun. Aslında çok basit yapılabilir bir şey gündemi güncel olarak takip ettikten sonra ki yaz dönemi bu haberler için besleyici bir etken. Sosyal ağdanda platform oluşturduktan sonra gerisi kolay.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Sağlık Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 27 / 73
  • Ticaret 8, (%100)

açıkcası bebeksusleri.com ve giyimalisveris.com alanadları zaten forumlarda satılabilecek alt seviyede bir alanadı kategorisinde değiller. her ikiside değerlendirilebilir yatırım ve proje bazlı değerli alanadlarıdır. Yani bir kurumun yüksek bedel vermesi şans olmaz bireyde alabilir. Ama haklısınız tabi ki şans sormak yöneltmekte haklısınız. Ama sorun şu bebeksusleri.com ve giyimalisveris.com için hangi kurum kuruluşa mail atılabilir. Aklıma gelmiyor yani. Lacoste mı? Zara ya mı? veya bebek ürünleri Chicco ya mı? Bu gibi firmaların kaale alacağını düşünmüyorum. Şans tabi ki önemli o ayrı.

Ek Olarak:

Bu konuda bilgi ve birikime sahip olabilmek için bildiğin medya nın içinden özel hayatlarını bilen dedikoduları duyan bilen eski kulağı kesiklerden insan olması lazım ki dediğin gibi olsun. Aslında çok basit yapılabilir bir şey gündemi güncel olarak takip ettikten sonra ki yaz dönemi bu haberler için besleyici bir etken. Sosyal ağdanda platform oluşturduktan sonra gerisi kolay.

Burada önemli olan iş sektör araştırması yapmak, bu tür firmaları araştırarak maillerinizi gönderebilirsiniz hocam. Biraz araştırma yapmak gerekiyor :)

Ek Olarak: İmkanım olsa ve domainler benim olsa kendim e-ticaret sitesi açarım

• Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 102 / 47
  • Ticaret 32, (%97)

makalehizmeti adlı üyeden alıntı

Burada önemli olan iş sektör araştırması yapmak, bu tür firmaları araştırarak maillerinizi gönderebilirsiniz hocam. Biraz araştırma yapmak gerekiyor :)

Ek Olarak: İmkanım olsa ve domainler benim olsa kendim e-ticaret sitesi açarım

e-ticaret sitesi olarak gayet uygun katılıyorum ama burada iş yükü ve maddi sermaye ön plana çıkıyor.

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Sağlık Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 27 / 73
  • Ticaret 8, (%100)

e-ticaret sitesi olarak gayet uygun katılıyorum ama burada iş yükü ve maddi sermaye ön plana çıkıyor.

Kendini amorti eder bir süre sonra ama önemli olan o sürede yıkılmamanızı sağlayacak olan maddiyat.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al