Muhammed Öksüz adlı üyeden alıntı

Hocam ilgilendiğiniz blogu açıp günde 1 tane özgün içerikle 2 yılda kazanırsınız ama ben size ilgilendiğiniz İngilizce veya Almanca blog açmanızdır. 2 yılda kazandığınızı 6 ayda kazandırır size. Moda (Fashion) sitesi açabilirsiniz bol bol resim yükleyin yine kazanırsınız ;)

Hocam ingilizce açmayı bende düşündüm fakat ingilizcem yok :D

Ek Olarak:

yusufakgunn adlı üyeden alıntı

Hocam ilgilendiğiniz alana yönlenin derim. Birde siteyi para kazanmak için açmayın. Hiç bir site ilk 2-3 ay hatta 1 yılda öyle kolayca para vermez. Bol reklam ve düzgün sitelerden backlink alın. Toplu paylaşım uygulamaları ile sosyal medyada reklam yaptırın. Bir çok sitede yorum atarken web sitesi ister o tür sitelerde web sitenizi girin o siteden küçükde olsa backlink geliyor. Uğraştıkça ve içerik özgün oldukça yavaştan siteniz büyür ve kazanç sağlarsınız zaten.

Hocam ilgilendiğiniz alan derken zaten benim en çok ilgilendiğim alan teknoloji fakat günümüzde birçok teknoloji haberleri paylaşan site bulunuyor.Google'da rakiplerimizi geçmek için istediğimiz kadar özgün yazı girsek de rakip siteler devamlı seo çalışmaları yaptırdıkları için ilk sıralara çıkamıyoruz.