nettebilgi adlı üyeden alıntı

Tavsiye ederim ben üyesiyim.


Hadsbecs adlı üyeden alıntı

Türk reklam firmalarının arasında kalmış tek düzgün firma :)



Yorumlar icin tesekkurler .. Her zaman soyledigimiz bir seyi tekrarlamak istiyorum, en iyisi biz degiliz , oyle bir iddaamizda yok.

Herkesin bildigi gibi fiyatlarimiz ortalama 6-7 aydir bu sekilde, en yuksek fiyat veren firma biz degiliz. Ozellikle dolarin artmasindan sonra popunder icin bir cok arkadas popads , adcash gibi firmalari tercih etti.

Fiyatlarimizin ve reklam cesitligimizin bu firmalardan az oldugunu soyleyebiliriz.Turk web masterlarin kazanclarini maximize etmek istemelerini anliyoruz.Ilerleyen donemlerde ozellikle popunder icin iyilestirme calismalarimiz olucak.

Bizim su ana kadar surekli yapmaya calistigimiz ve en cok onem verdigimiz sey odemeleri zamaninda yapmak oldu. Sanirim bunda da basarili olduk.

Aylardir bizle calisan cok web sitesi oldu. Sayimlarimizi begenmeyip ayrilanlarda oldu ama %95 oraninda olumlu yorum aldigimizi soylebiliriz.

ilanimizi yeni goren web sitelerinden tek istegimiz bir kez de olsa bizi denemeleri ,genel olarak 1 gunluk bir deneme oneriyoruz , ama yalnizca 1 saat icinde sayimlarimiz hakkinda olumlu olumsuz fikir sahibi olmaniz mumkun olucaktir.

Skype da surekli acik degiliz ama acilan destek taleplerini 24 saat gecmeden cevaplamaya calisiyoruz.

Herkese iyi calismalar dileriz.