CezaLet adlı üyeden alıntı


bu yorum sizin istediğiniz cevap, nasıl para kazanırsınız ->
İlk olarak youtube kanalı ile başlayın, site hiçbir işinize yaramaz. Zaten Türkçe sitelere verilen TBM'ler ortada ki birde bölünüp site çalışmaları ile ziyaretçi sağlamanız gerekir. Youtube kanalında yapacağınız site reklamı ile ziyaretçi elde edemezsiniz çünkü videolarınız, kanalınız ziyaretçiyi bol bol doyuracaktır. Faklı bir sektör lazım site youtube da. Vlog çekmelisiniz bence. Size şu tarz bir kanal gider: https://www.youtube.com/user/Agirmimar

Devamlı üretmelisiniz, videolarınız kısa olmalı ve sıkıcı olmamalı (nefes araları, ııılar, düşünmeler vb.). Ağır mimar'ın yaşantısı eğitim ile ilgili, sizinle benzer ki sizin bir ekip arkadaşınız ve hobileriniz var. buradan türetebilirsiniz. Kanalı biraz inceleyin. Kısa süre sonra kitleniz oluşacaktır. Ben dahil. 1080p videolar ve logonuz olmalı tabii. Birde YapYap ve Oha Diyorum kısaca Mediakraft ekibine bir başvurun, belki ekibe girer kısa yoldan youtube şöhretine ulaşabilirsiniz profesyonel bir ekip ile.

Açacağınız blog tamamen kişisel zevkiniz için olur. Arşiv yaparsınız.


bu yorumu ise ben yapmak istedim->

Ha ben 2-3 aylık emek ile ciddi paralar kazanmak istiyorum derseniz, ingilizce niche site işine girin cebinizde paranız varsa. Eğer bu işe harcarım, 2 ay sonrada para kazanmaya başlarım diyorsanız ingilizce niche site açın hemen bir tane. sektörü belirleyin, 60 makale satın alın, 2 ay çalışma yapın (niche işini öğrenip araştırdıktan sonra) aylık 500 tl gibi gelir elde edebilirsiniz bu sürede.


Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.

Bahsetmiş olduğunuz youtube kanallarının hepsinden haberim var. Tarzlarını da bilmekteyim. Fakat bizim kafamızda sadece Youtube kanalı yok. Eğer sadece Youtube kanalı işine girilirse orası ayrı bir dünya çünkü. Telefondan video çekmekle olacak şeyler değil. Dışarıdan belki amatörce görünen bu videolar için bile fena sayılmayacak ekipmanlar gerekmekte. Özellikle YAP YAP kanalından bahsediyorum. Haksızsam lütfen düzeltin.

Kısa yoldan para kazanma diye bir şey düşünmüyoruz zaten. Ben şahsi olarak böyle şeylere de inanmam.