Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.
Bahsetmiş olduğunuz youtube kanallarının hepsinden haberim var. Tarzlarını da bilmekteyim. Fakat bizim kafamızda sadece Youtube kanalı yok. Eğer sadece Youtube kanalı işine girilirse orası ayrı bir dünya çünkü. Telefondan video çekmekle olacak şeyler değil. Dışarıdan belki amatörce görünen bu videolar için bile fena sayılmayacak ekipmanlar gerekmekte. Özellikle YAP YAP kanalından bahsediyorum. Haksızsam lütfen düzeltin.
Kısa yoldan para kazanma diye bir şey düşünmüyoruz zaten. Ben şahsi olarak böyle şeylere de inanmam.
Bahsetmiş olduğunuz youtube kanallarının hepsinden haberim var. Tarzlarını da bilmekteyim. Fakat bizim kafamızda sadece Youtube kanalı yok. Eğer sadece Youtube kanalı işine girilirse orası ayrı bir dünya çünkü. Telefondan video çekmekle olacak şeyler değil. Dışarıdan belki amatörce görünen bu videolar için bile fena sayılmayacak ekipmanlar gerekmekte. Özellikle YAP YAP kanalından bahsediyorum. Haksızsam lütfen düzeltin.
Kısa yoldan para kazanma diye bir şey düşünmüyoruz zaten. Ben şahsi olarak böyle şeylere de inanmam.
Benim anladığım ekipmanınız var ve bu işe soyundunuz. Öyleyse bu işi sizde yapmalısınız, ama blog açıp youtube ile desteklemek istiyorsanız iş değişir. Ben blog takip eden biri değilim o yüzden sıcak bakmıyorum ama ünlü bloglara bakınca yüzlerce yorum gördüğümde oluyor. Bu yolda tüm inancım sizinle hocam.
Ama şunu söylemeliyimki, türkçe siteden para kazanma devri bence bitti. Ya şarkı sözü siteniz olur yada mp3 indirme, 2-3 k ziyaretçi ile kazanırsınız belki, veya film sitesi vb. uzun emekler verip para kazanmayı hedefliyorsunuz öyleyse niche'niz iyi olmalı, yani günlük tarzında bir blog için koyduğunuz adsense'nin TBM'si neden yüksek olsun? niche önemli burada. ve o niche'i işlemek.