igunayCOM adlı üyeden alıntı

Ozan Hocam çok güzel bir fikir edinmişsiniz. Ve bu projeyi gerçekleştirirken de eminim çok eğleneceksiniz :)

Size Kategori önerisinden başlayabilirim; şahsen forumlarda bu tür sorulara verdiğim en açık yanıt şudur; hangi kategoride uzmansanız o kategoride paylaşımlar yapın. Mesela arkadaşınız bir Moda manyağı ise moda üzerine tecrübeleini paylaşabilir. Haricinde okuduğu bölüm ile ilgili çizim paylaşımları yapabilir. Veya o konuya dair anektotlar paylaşabilir. Sizi zaten web siteniz üzerinden az çok tanıyorum, ayrıca ilgi alanlarınızın da geniş olduğunu biliyorum :). Bu sebepten siz de ilgi alanlarınıza göre paylaşımlar yapabilirsiniz. Ortak kategorileriniz de şöyle olabilir; birlikte gittiğiniz yerler, edindiğiniz tecrübeler hakkında yazabilirsiniz. Misalen, Ayder Yaylası'nı gezmeye gittiniz, önce bir foto galeri, sonrasında deneyimleriniz ile ilgili bir yazı :). Çok tutar bu sistem ben söyleyim size..

Tema önerisini de size birazdan yapabilirim, aklımda çok güzel fonksiyonel bir tema var, biraz Türkçe'leştirme evresi geçirdi mi sıkıntısı kalmaz..

Sizin aklınıza takılan başka bişey varsa sorun söyleyim :)

Cevap için çok teşekkür ederim.

Ortak kategori konusunda biz de aynen bu şekilde düşünüyorduk. Geçen sene 4 ülke gezdik, hala ödemesini yapıyoruz, kafamızı duvarlara vuruyoruz keşke site olsaydı o zaman diye hatta :)

İlla farklı şehir vs. ye gerek yok diye düşünüyoruz hatta. Yaşadığımız şehir İstanbul. Her hafta sonu full birlikteyiz. Site için ekstra bişi yapmasak bile düşününce o kadar çok malzeme çıkar ki.

Domain konusu biraz sıkıntılı duruyor şu an, bir kaç şeye baktım, almışlar :)

Bir de tema olarak themeforrest ten desteği sağlam, seo su osu busu sıkıntı olmayacak, güzel bir tema düşünüyoruz. Malum ben bu webmaster lık işlerinde sizler gibi usta değilim :)