Şuoyuna nasıl bir kafayla 7puan vermişler acaba. Batman arkham serisinin ilk 3 oyununu oynadım hepsini ilk 4 GB RAM bilgisayarda oynuyordum. Enfes grafiklerde oyun kasmıyordu. Üstüne grafikler en üst seviyedeydi bende. Sadece 3. oyunda gölgelerden dolayı kasma vardı kapatınca düzelmişti.
Mükemmel grafiklerde ve güzel hikâyeleriyle batman ve DC dünyasının çoğu karakterini bu oyunlarda tanıyıp ilgim arttı. Verdiği görevler olsun, gerçekçiliği olsun, hikâyesi olsun çok güzel oyunlardı.
Üstelik bu oyunlar oyun dünyasına öncülük etti. Yüksek kalite grafiklerle bile normal bilgisayarda oynamaya izin vermesini geçtim oyunun grafik kalitesi o dönem çıkan oyunlardan en az 2 sene önden geliyordu. Daha suratlar bile tam oturtulamayan diğer oyunların aksine hareketli grafikler de bile mükemmel kaliteye erişmişlerdi.
Bu oyun serinin son oyunudur. İnternetim kapanmamış olsa satın almak istiyordum. Grafikleri çok kaliteli görünüyordu (zaten diğer oyunlar rakiplerinin çok önünden geliyordu grafik konusunda). Şüphesiz yine kaliteli bi hikâyesi vardır ve bir çok karakteri tanıma fırsatına sahip olacağız. Ve 2 oyundur yavaş yavaş ortaya çıkan Batmobile'in artık kullanılma zamanı gelmişti