lostyazilim
tr.link

Batman Arkham Knight İlk İnceleme Puanları

2 Mesajlar 889 Okunma
lstbozum
tr.link

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

Batman Arkham Knight oyununun ilk incelemelerinin puanları yayınlanmaya başladı. Oyunun çıkış tarihine günler kala bir çok dev oyun sitesi incelemeler yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda genelde 10 puan üzerinden 9 puan almayı başardı.

GameSpot 7 Puan Verdi

Bir çok incelemeden yüksek puan alan oyun , GameSpot gibi büyük bir oyun sitesinden 7 puan aldı. Bu puan düşüklüğünün nedenleri ise Batman karakterinin özel aracı olan Batmobil’in kullanımının zor olması , boss dövüşleri ve oyun içerisinde diyalogların hikayeye zarar vermesi olarak gösterilmiş. GameSpot sitesi verdiği bu puan ile bir çok oyuncu tarafından olumsuz yorum aldı.

Serinin son oyunu olacak Batman Arkham Knight , 23 Haziran 2015 tarihinde oyuncularla buluşacak. Playstation 4 , PC ve Xbox One platformları için çıkacak oyunu şimdiden dijital sürümü satışa sunuldu. Ön sipariş vermek için bu linke tıklayabilirsiniz. Oyunun kutulu sürümü için 23 Haziran tarihini beklemek zorundasınız.

GameSpot ve diğer sitelerin Batman Arkham Knight oyununun incelemesinden sonra verdiği puanları aşağıda listeledik. Liste yeni puanlar geldikçe güncellenecektir.

[*]UK IGN/US 9.2
    [*]Polygon 10
    [*]Gamesradar 4/5
    [*]GameReactor UK 9
    [*]Game Informer 9.5
    [*]VideoGamer 10
    [*]USGamer 4/5
    [*]Video games zone (Almanya) 87%
    [*]Meristation (İspanya) 9.3
    [*]AusGamers (Avustralya) 10
    [*]GameBlog (Fransa) 4.5
    [*]Multiplayer (Italya) 9.6
    [*]Gaming With Character 9.7 /10
    [*]Gamespot 7

Batman Arkham Knight oyunu ile ilgili haberleri takip etmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Yeni bir gelişme olduğunda size bildirmek için burada bekliyor olacağız.

Kaynak : 8-Bit

wmaraci
reklam

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
Şuoyuna nasıl bir kafayla 7puan vermişler acaba. Batman arkham serisinin ilk 3 oyununu oynadım hepsini ilk 4 GB RAM bilgisayarda oynuyordum. Enfes grafiklerde oyun kasmıyordu. Üstüne grafikler en üst seviyedeydi bende. Sadece 3. oyunda gölgelerden dolayı kasma vardı kapatınca düzelmişti.
Mükemmel grafiklerde ve güzel hikâyeleriyle batman ve DC dünyasının çoğu karakterini bu oyunlarda tanıyıp ilgim arttı. Verdiği görevler olsun, gerçekçiliği olsun, hikâyesi olsun çok güzel oyunlardı.
Üstelik bu oyunlar oyun dünyasına öncülük etti. Yüksek kalite grafiklerle bile normal bilgisayarda oynamaya izin vermesini geçtim oyunun grafik kalitesi o dönem çıkan oyunlardan en az 2 sene önden geliyordu. Daha suratlar bile tam oturtulamayan diğer oyunların aksine hareketli grafikler de bile mükemmel kaliteye erişmişlerdi.
Bu oyun serinin son oyunudur. İnternetim kapanmamış olsa satın almak istiyordum. Grafikleri çok kaliteli görünüyordu (zaten diğer oyunlar rakiplerinin çok önünden geliyordu grafik konusunda). Şüphesiz yine kaliteli bi hikâyesi vardır ve bir çok karakteri tanıma fırsatına sahip olacağız. Ve 2 oyundur yavaş yavaş ortaya çıkan Batmobile'in artık kullanılma zamanı gelmişti

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al