-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Gerekli yorumlar alındı.
Hepınıze teşekkürler.
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
işci:)
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam Öyle bir oyun sanırım görmüştüm fakat az benzeri örnek bir karaktersin ve bir bara giriyorsun barın duvarlarında başka sitelerin reklamları mevcut bu tür bir oyun görmüştüm hatta üye olmuştum fakat adını unuttum fikir güzel fakat bir okey yazılımını yaptırmak 5 bin tl tutuyor sizin yazdıracağınız bu oyun büyük bir yazılım maliyetinin yanı sıra büyük bir tanıtım için reklam parası gerektirir yani buda şunu ifade ederki anlattığınız oyunu yaptırmak çok riskli hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorum için teşekkürler. Burada anllatınca yapımı çok zor gelmiş gibi olabilir ama olay sadece kayıt ol giriş ve bi kaç php kodundan ibaret. Yani öyle karakterler falan olmıcak. Şehirde dolaşılmıcak sadece görüntü olacak. Önemli olan tasarım yani. Aklımdaki gibi yapılmıs bi sitenin oldugunu düşünmüyorum ama varsa link atarsanız sevinirim.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence reklamsız hiçbir proje yürümez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tabi ki yaptırabildiklerimi yaptırırm fakat bi oyun olarak bakmayın buna. Yani oyun yapabilsem ticarete dökmeden bi oyun yaptırırm tabiki. Bu bi ticaret sitesi sadece kişilerin ilgisini çekmek için görsellik ön planda. Oyunlarla değilde ticaret siteleriyle karşılaştırılması gerek yani.