JexyR adlı üyeden alıntı

Voice temasında yaşayacağınız ilk sıkıntı türkçe karakter sıkıntısı olacaktır. Bu nedenle google fonts dan TR destekli bir font bularak temaya ilave edip düzenlemeniz gerekecek. Ancak görünüş ve yerleşim itibari ile güzel

Seo'dan kasıt ettiğim , all in pack paketler yani voice temasında da olduğu gibi bbpress woocommerce gibi birçok eklentiyi desteklemesi için ve esnek kullanım için aşırı yoğun kod yığılmaları olmakta bu da google botlarının en sevmediği şeylerden biridir.


Örnek olarak sadece menü oluşturmak için aşağıdaki kod mevcut ve kod yazı oranı ileri derece dengesiz olacaktır




Temanın içerisinde tahmin ediyorum ki yüzlerce font seçeneği olacaktır ve bunlar arasında türkçe destekleyenler de olacaktır değil mi ? En azından sahifadan böyle ve bahsettiğiniz gibi bir font ekleme işlemi ayrıtten yapmamıştım.

Kod olarak bahsetmiş olduğunuz durumu şimdi anladım. Sahifa da bu şekilde muhtemelen. Fakat sizin kadar kod bilgisi olmayınca, bizim gibi amatörler bu temaları kullanıyorlar işte :) Cache, js, css optimize eklentileri ile elden geldiğince, amatörce optimize ediyoruz :)

Ek Olarak:

president adlı üyeden alıntı

Kadin ve erkek okuyuculariniz rekabette olacaklardir. Kadin gozunden erkek gozunden bolumleri yapilabilabilir, bu gibi ve turevi kategoriler yapmaniz her iki cinsiyettenden de hatiri sayilir okuyucu kitlesine sahip olunmasini saglayabilir. Tabii okuyucuya da gelismis tartisma platformu saglayarak projeyi guclendirebilirsiniz. Ben daha once boyle yapilmis proje duymadim. Bu gercekten ciddi bir proje ve tutulur, yolunuz acik olsun.


Çok güzel bir fikir. To do list e direkt kaydettim :) Çok teşekkürler.