Paylaşsınlar mı ?

Büyük şirketler hırsızlık yapınca doladırıcılık yapınca tavır bu mu ?

Hacklink yapanları seviyor musunuz ?

Sevmiyorsunuz. Ben de sevmiyorum.

Ne alaka ?

Alaka şu. Bir meslekde her zaman hileye hurdaya başvuranlar olur. İster böyle izinsiz takipler ve veri satılması olsun ister hacklink ister fiş kesmeyen bakkallar. Sektör önemli değil. Öncelikle bana verdikleri sözü tutup paylaşmayacaklar. Sonra da haksızlık yapmicaklar.

Binlerce dolarını anketlere veren insanlar firmalar var. Onlar enayi mi ? Adam olacaklar. Verdikleri sözü tutacaklar. İstiyorlarsa bize anket yapsınlar. Bizim halkımız meraklıdır.

Haa paranoyaya gelelim. Bütün dünyaya fitne tohumları sacan terörist ve kahpe israil ve yandaşları Batı dünyası bu verileri sadece bize ürün satmak için mi kullanıyorlar.

Bizim ne yediğimizi ne içtiğimizi ve giydiğimizi öğrenerek sadece satış yapmak istemiyorlar. Siz önemsemeseniz de bu insanlar kitaplarında " ve tüm halkları zehirle" yazan, herkesin düşmanları. İnancınız her ne olursa olsun. Siyasi düşünceniz ne olursa olsun. Ortada tüm dünyaya sahip olduğunu ve istediği gibi at koşturabileceğini sanan büyük ! bir pislik var.

Paranoya değil mi bu ?

Facebook un kurucusu gayet doğal biçimde israille olan yakınlığını zaten vurguluyor. Face neden aldı whatsapp ı. Sizce kuruş kaznadı mı veya kazancak mı ? whatsappın işini gören binlerce uygulama vardır. Kimse para vermez. Verse de yıllık 1 dolar. Bu da kazanç değil.