lostyazilim
tr.link

Sitemde karşılaştığım olay

12 Mesajlar 1.813 Okunma
lstbozum
tr.link

Waffle Waffle Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Karargaht adlı üyeden alıntı

Yok sitenin teması iyi kodlanmış. Sorgu sayısı yeni temaların çoğunda 100'e bile yakın. Tabi bunda sayfa da ki resimler, başlıklar, yorumlar, sağ/sol widgetler v.s. önemli. Ne kadar az sa sorgu da o kadar düşüyor.

Arkadaşının sitesi sıkıntılı demek. Onun da bu sorgu işlemini yapması lazım.Sitesi çok eski değilse sıfırdan bir kurulum daha temiz olacaktır.

Ek Olarak: Yok sitenin teması iyi kodlanmış. Sorgu sayısı yeni temaların çoğunda 100'e bile yakın. Tabi bunda sayfa da ki resimler, başlıklar, yorumlar, sağ/sol widgetler v.s. önemli. Ne kadar az sa sorgu da o kadar düşüyor.

Arkadaşının sitesi sıkıntılı demek. Onun da bu sorgu işlemini yapması lazım.Sitesi çok eski değilse sıfırdan bir kurulum daha temiz olacaktır.

Katılıyorum kendim kodladığım için en küçük mantığa kadar düşündüm yorumların yük olmaması için bile disqus kullanıyorum.
Az sayıda yeterli eklenti var arkadaşın sitesini tekrar eklemeyi düşünmüyorum şu anlık.

wmaraci
reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
https://wmaraci.com/forum/wordpress-sorunlari/wordpress-yavaslama-503-sorunu-244634.html

benim 503 hatasıyla da ilgilenebilen olursa çok makbule geçer

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al