Yok sitenin teması iyi kodlanmış. Sorgu sayısı yeni temaların çoğunda 100'e bile yakın. Tabi bunda sayfa da ki resimler, başlıklar, yorumlar, sağ/sol widgetler v.s. önemli. Ne kadar az sa sorgu da o kadar düşüyor.
Arkadaşının sitesi sıkıntılı demek. Onun da bu sorgu işlemini yapması lazım.Sitesi çok eski değilse sıfırdan bir kurulum daha temiz olacaktır.
Ek Olarak: Yok sitenin teması iyi kodlanmış. Sorgu sayısı yeni temaların çoğunda 100'e bile yakın. Tabi bunda sayfa da ki resimler, başlıklar, yorumlar, sağ/sol widgetler v.s. önemli. Ne kadar az sa sorgu da o kadar düşüyor.
Arkadaşının sitesi sıkıntılı demek. Onun da bu sorgu işlemini yapması lazım.Sitesi çok eski değilse sıfırdan bir kurulum daha temiz olacaktır.
Ek Olarak: Yok sitenin teması iyi kodlanmış. Sorgu sayısı yeni temaların çoğunda 100'e bile yakın. Tabi bunda sayfa da ki resimler, başlıklar, yorumlar, sağ/sol widgetler v.s. önemli. Ne kadar az sa sorgu da o kadar düşüyor.
Katılıyorum kendim kodladığım için en küçük mantığa kadar düşündüm yorumların yük olmaması için bile disqus kullanıyorum.
Az sayıda yeterli eklenti var arkadaşın sitesini tekrar eklemeyi düşünmüyorum şu anlık.