Domain brokerlığı
Eger bu kadar butcem olsaydi yine web isine yatirim yapardim bur site satin alirdim veya yeni bir site acardim
Bozdururdum nasıl olsa doların değeri arttı :)
işlek bi yerden dükkan alıp kiraya verirdim aylık 5-10 geliri olur min oda yeterde artar :=
Çocuk evi yaptırırdım.
Hazır kurulmuş bir internet projesine yatırırdım veya yeni bir projeye başlardım. Yada konut işine girerdim.
Forumdaki tüm seocu arkadaşları işe bağlardım açardım 100 tane ayrı kategorilerde site hepsine çalışma yaptırttırırdım 250 bin doları 1 yılda 5 katına çıkartırdım
Bir kısmını farklı şeylere yatırım yapar diğer kısmıyla da kendime yeni ev yeni araba alırdım. Kendi ihtiyaçlarımı alırdım. Sonra o yatırımdan çıkan paralar geldikçe daha da param artardı. Milyarder olurdum hayaller büyük :D
CennetKapisi adlı üyeden alıntı
Bir baskasida simdi cikar 1 Milyon TL ile ne yapa bilirim diye konu acarsa hic sasirmayin... imkaniniz dairesinde düsüncelerinizi gelistirirseniz sizin icin daha yararli olur diye düsünüyorum...Konuya gelince bu kadar param olsa hepsini bagislardim
ortaköyde 2+1 bir ev alırdım anca yeter :D
şimdiki 25 kuruşunu 1,25' e çevirmek yerine yere atan kişi 250bin tl yi aldıktan sonra sağa sola savurur her istediğini yapmaya çalışır ama o para hiç bir zaman 5 katına katlanmaz. Şimdi neyseniz o para elinizde olunca da o olacaksınız.
ev al kiraya ver :D
Hepsini bağışlarım diyen arkadaş ciddi değildir herhalde. Peki bu para ile bir şirket açmak yerine bir şirkete ortak olmak isteyen hisse satın almak isteyen kimse yok mu? Apple, Twitter, Google, Facebook. Başka bir şirketin Türkiye ofisini açmak isteyen.