cheeky adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle kolay gelsin.
Bu işi hakkıyla yaptığınızı varsayarak soruyorum,ben sitemin bütün uzuvlarını kendi kontrolümde tutmak istiyorum. Seo da bunlardan biri ve seo hakkında bildikleri yok denecek kadar az. Ben sizden ücreti ile bunu öğrenmeyi talep etsem,inceliklerini bana anlatabilir misiniz? Belki sizin kadar beceremeyeceğim ama aklımda da kalmamış olacak. Araştırmak,okumak ile bu iş ne kadar öğrenilir. Doğru bilgiyi tam manası ile bulabilir miyim? Veya yaptığım çalışmanın doğruluğunu nasıl tespit ederim?
Tabi diyeceksiniz bunun birçok aşaması var,kardeş sitelerden,sosyal medyaya kadar,bunları biliyorum elbette ama yine de hazır yeri gelmişken sormak istedim. Teşekkürler

Merhaba hocam. Bana bu tür teklifler, sorular yaklaşık bir 50,75 arası gelmiştir. Herkese verdiğim cevabı size söyleyeyim.

Bir şehirde bir fırın o şehrin en güzel tatlısını yaptığını farz edelim. Herkes ona yetişmek ister nasıl yapıldığını öğrenmek ister. Doğal olarakta kimse kazancını, taktiklerini, tarifini öğretmez. :)

Ek Olarak:

kappadox adlı üyeden alıntı

Sitem için nasıl bir yol izleyebilirim hiç bir seo çalışması yapılmadı. Anahtar kelimesi yok anahtar kelime nasıl belirlerim. Her telden yazı yazıyorum. Teknoloji ve sağlık ağırlıklı yazılarım çoğunlukta ve kendim özgün oluşturuyorum. Bir çok katagori olunca anahtar kelimede neye yoğunlaşılmalı bilemedim.

Site

Dediğiniz gibi çoğunlukla olanlara odaklanmalısınız. :)