-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba hdfilmx.com film sitem var site daha once gunluk 20-25bin ziyaretciye ulaştı ama yaklasik 1 ay kapali kaldi sonra tekrar actik filmler ve linkler duruyor. Alexa degeri tr 2k civarındaydı sonra tr50k oldu simdi tekrar düşüşte 14k falan. Benim aorum daha once ilk sayfada olan bi cok film simdi cok gerilerde tekrar nasil ilk sıralara geliriz. Birde ben bi türlü genel kelimelerde ilk 100e giremedim bir cok filmde ilk sırada oldum ama film izle hd film izle korku filmi izle gibi kelimelerde olmadi nasil yardimci olursunuz ücretli destekte aldim ama fiyasko çıktı
hdfilmx.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam merhaba, sitem için backlink çalışması yaptırmayı düşünüyorum ancak arada kaldığım bir konu var. İstediğim kelimede ilk sayfada hatta ilk 5'de yer alan bir internet sitesi var diyelim. Bu internet sitesinin söz konusu yazısı aylar belkide yıllar öncesinde girilmiş. Bu yazıdan kendime istediğim anahtar kelime ile backlink almak mı daha etkilidir yoksa aynı internet sitesinde yeni bir tanıtım yazısı yayınlatmak mı?
Eski yazılardan alınan backlinkleri google dikkate alır mı, daha değerli midir yoksa yazıyı eskiden indexlediği için bir daha bakıp o backlinki görmez bile mi?