http://goo.gl/S1kw7y için sadece site içi seo açısından yapılması/dikkat edilmesi/değiştirilmesi gerekenleri, eksik ve fazlalıkları değerlendirebilir misiniz?
Bunu cevaplamak diğer arkadaşların ekmeğine el koymak gibi olur. Wmaracı SEO işlerinde sadece bu durumlar üzerine para kazanan arkadaşlarımız mevcut. Sizi onlara yönlendirmek daha iyi olacaktır.
Ek Olarak:
Hocam merhaba, sitem için backlink çalışması yaptırmayı düşünüyorum ancak arada kaldığım bir konu var. İstediğim kelimede ilk sayfada hatta ilk 5'de yer alan bir internet sitesi var diyelim. Bu internet sitesinin söz konusu yazısı aylar belkide yıllar öncesinde girilmiş. Bu yazıdan kendime istediğim anahtar kelime ile backlink almak mı daha etkilidir yoksa aynı internet sitesinde yeni bir tanıtım yazısı yayınlatmak mı?
Eski yazılardan alınan backlinkleri google dikkate alır mı, daha değerli midir yoksa yazıyı eskiden indexlediği için bir daha bakıp o backlinki görmez bile mi?
Eski yazılardan alınan backlinkleri google dikkate alır mı, daha değerli midir yoksa yazıyı eskiden indexlediği için bir daha bakıp o backlinki görmez bile mi?
Demek istediğiniz eski bir makaleden alınan backlink mi daha değerli yoksa yeni yazılan tanıtım yazısımı daha değerli demek istiyorsunuz?