Hayırlı olsun hocam kapanmaması dileğiyle.
3 sene iyimiş, umarım buda kapanmaz. hayırlı olsun
Kapatılıp da nasıl açıldı? Ben Adsense hesabında kural ihlali yapıldığında hesap bir daha ömür boyu açılmıyor diye okumuştum Google'ın kullanım koşullarında?
Yani benim Adsense hesabımı kapattılar sebebini söylemeden hem de, bir sene boyunca uğraştım aramadığım yer atmadığım eposta kalmadı, ne geri dönüş ne mantıklı bir açıklama alamadım, otomatik mesajlardan başka. Hesabım kapatılmadan önce de aylık gelirim 1.500-2000 TL arası değişiyordu. İçime oturmuştu, şimdi yine dertlendim bak.
Yöntemini anlat da ben de uğraşayım biraz daha umutlandım şimdi :D
Yani benim Adsense hesabımı kapattılar sebebini söylemeden hem de, bir sene boyunca uğraştım aramadığım yer atmadığım eposta kalmadı, ne geri dönüş ne mantıklı bir açıklama alamadım, otomatik mesajlardan başka. Hesabım kapatılmadan önce de aylık gelirim 1.500-2000 TL arası değişiyordu. İçime oturmuştu, şimdi yine dertlendim bak.
Yöntemini anlat da ben de uğraşayım biraz daha umutlandım şimdi :D
godaddy den önceki gün ucuza alan adı satın aldım sonra birkaç makale girdim ve temiz bir gmail hesabı açtım o alan adına ait 2 gün sonra adsense başvuru yaptım 1 gün sonra tamamen onay geldi bende şaşırdım 50 ye yakın site denedim olmadı bu alan adıyla oldu sağlıkla ilgili bir tüyo vereyim.Tüm arkadaşlarında alması dileğiyle.Saygılar
Ek Olarak:
Olupta hile yapanlara duyurulur..
ben hile yapmadım sadece şirkette hesabı açtım ve sağolsun arkadaşlar siteme girip iyilik olsun diye reklama tıklayınca geçersiz tıklamadan gittim:)
Ek Olarak:
Hayırlı olsun hocam darısı başıma yanlız 3 sene nedir ya ben olsam hayattan soğurum :D
3 sene oldu evet azim diyelim :)