Herkese merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu yazıyı yazmak yada yazmamak konusunda çok kararsız kaldım.
Bazılarınız beni tanır bazılarınız tanımaz. Kısaca 20 yaşında üniversitede istediği bölümü kazanamamış bir gencim. Liseyi 2 yıl önce bitirdim geçen sene istediğim bölüm olan mekatroniği kazanamadım bu sene mekatronik bilgisayar ve optisyenlik düşündüm ama bu senede olmadı. Şuan bir gözlükçüde full time olarak çalışmaktayım orada ne yapıyorsun diyenler olabilir gözlük yapıyorum gözlük satıyorum yerleri siliyorum çay demliyorum her işi yapıyorum ne kadar kazanıyorum? asgari ücret. Ama işim konusunda rahatım patronum çalışma ortamı bakımından tamamen rahatım. Babam 3 yıl önce vefat etti. Haliyle ev bize kaldı. Kira derdi faturalar derken altından kalkamaz oldum. yaklaşık 1 ay önce buzdolabı bozuldu ona 1.250 masraf yaptım. o masraf bu masraf derken şuan bankaya hala 4800 kredi borcum var. aylık 1200 şeklinde ödemelerim var. kira fatura derken aylık minimum tutarım 2200 ü buluyor. aldığım ücret zaten belli. buralarda paypal bozumu domain reg felan 100 200 kaarım oluyorum aylık ama yinede yettiremiyorum. siteler açdım aldım. onlarda yetmiyor. hala 500 600 tl açığım var aylık giderlerime yetişmek için ve ödeyemediğim içinde her ay katlanıyor bu borç. (aile yok bu arada ne hala ne dayı amca sadece annem ve ben) allaha inancım pek fazla kalmadı bu konu yüzünden. şimdi diyor hayat bir sınav peki bu adamlar (zenginler) benden önde başladı veya diğerleri (fakirler) daha geride başladı peki nasıl bir adalettir bu ? hani eşitlik ? Son 1-2 aydır aklımdan geçen tek şey artık son vermek oluyor yaşamıma. Herşey git gide daha beter bir hale geliyor. boğazdan kısıyorum, giyimden kısıyorum ( 2 senedir aynı ayakkabı aynı t-shirtler aynı pantalonlar) işe giderken harcamıyım diye yanıma 1 tl bile almıyorum (iş yeri yürüme mesafesi) nerden kısarsam kısayım yinede kapatamıyorum sıkıntılarımı zaten son 1 haftadırda sinir hastalığı başladı gibi herşeye çok çabuk sinirleniyorum ve çok aşırı şiddetli baş ağrısı yapıyor bu bende (çarşamba nöroloji gidiyorum). Hayattan artık hiçbir şekilde zevk alamıyorum. Herşey adaletsiz ve düzensiz. Yakında intihar edersem hakkınızı helal edin. Eve gelir gelmez ilk işim buraya girmek ve boş boş konuları okumak dolaşmak oluyor.

Artık Hayattan Aşırı Derecede Bunaldım, Bıktım.
Yapacak hiçbirşeyim yok. Sizlerin önerilerinizi bekliyorum tavsiyelerinizi nasıl bir iş yapmalıyım ki bunca borcun altından kalkabileyim.

No: Kimseden para felan istemiyorum. Yanlış anlaşılmasın sadece içimi dökmek ve sizlerin yorumlarınızı düşüncelerinizi almak istedim.