W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
arkadaşlar elimde bir ilan sitesi var.
arkamda potansiyel bir gücümde var 2004 yılından beri bir motosiklet sitesinin sahibiyim.
her sen ilan sitesinin sistemini değiştirmekten bıktık.
bir ara bir yazılımcı arkadaşa sistem yazdırdım şimdi sistemde admin paneline giremiyor yine mağdur kaldım.
askerden önce 2 3 k hitlere ulaşmıştım günlük 40 50 tl bedavadan geliyordu reklamlardan taki askere gidince site uctu bakamadılar emanetime..
şimdi artık projemde şu kararı aldım php yazılımcı arkadaş bulucam isteğimize göre sürekli geliştirebilecek.
yaşım 23 parada gözüm yok zaten arkadaş bulabilirsem inşallah daha iyi yerlere geleceğiz.
konuyu yanlış yere açtıysam kusra bakmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
yaşın daha 23 müş. Benimde 24 ve php yeni öğreniyorum. Sana tavsiyem birini bulmaya çalışacağına kendin öğrenmeye bak. Otursan başına 3 ay sürmez herşeyi öğrenmen. Benden sana bir tavsiye.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
hocam ben içerik toptancı parçacı kişiler fabrikalarla görüşmekten bu işe malesef vakit ayıramıyorum... çinden getirdiğim parçalaramı bakayım türkiyede her gün parça isteyen kişilerin kargolarıylamı ilgileneyim yoksa oturup php ögrenmeyemi calışayım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sevgili hocam
2015 te 22 yaşındasınız
2004 te 11 yaşında oluyorsunuz
2004 te hem site sahibi olup hemde motorsiklet parça satışı yapıyor olmanız ilginç ve pek inandırıcı gelmedi belki abinizin babanızın vs olabilir ama o zamanda abimin sitesi vs demelisiniz
gelelim php işinize yazılımcılar genelde bu işlere ortak olmazlar ücretini alırlar geliştirirken yine ücret verirsiniz
zaten anlattığınız kadarıyla satışlar süper parasını verip işlerinizi yaptırırsınız