Bayantarz.com DEĞERLENDİRİRSEN markalaşır ama copy past SABIRSIZLIK gibi olursa baştan kaybedersin sektörel araştırma yap adwords rakiplere bak öyle karar ver
mesela ben yemektarifinden 1000 tl kazanıyorum (atıyorum) senin kazanacağın anlamına gelmez o yüzden SANA uygun olup onu KALİTE yapabileceğin bir sektörde başla
İŞTE bu yüzden para kazanamıyorsun ADAM DİYOR HABER sektöründe 5 b,n tl kazanıyorum hemen TAK diye haber sitesi açıyorsunuz
arkedeş açıyorsunda seninde iyi kazanacağın anlamına gelmez
Sektör
Kendi ilgi alanın :
Süre (eğer zaman yoksa) : günde kaç saat aktifsin
Beklentilerin :
mesela ben yemektarifinden 1000 tl kazanıyorum (atıyorum) senin kazanacağın anlamına gelmez o yüzden SANA uygun olup onu KALİTE yapabileceğin bir sektörde başla
İŞTE bu yüzden para kazanamıyorsun ADAM DİYOR HABER sektöründe 5 b,n tl kazanıyorum hemen TAK diye haber sitesi açıyorsunuz
arkedeş açıyorsunda seninde iyi kazanacağın anlamına gelmez
Sektör
Kendi ilgi alanın :
Süre (eğer zaman yoksa) : günde kaç saat aktifsin
Beklentilerin :
tüm gün boşum hocam akşamları 4 saat çalışıyorum müzisyenim vakit sorunum yok teşekkür ederim
Ek Olarak:
2- Tatlı tarifleri blogu.. domain; tatlikolik.com
3- Bayanlara yönelik blog.. domain; bayantarz.com
bu iki konuya odaklan ikisinide yap bence yavaş yavaş hergün 2 - 3 makale girersen 3 - 6 ay arası güzel yerlere gelirisn
3- Bayanlara yönelik blog.. domain; bayantarz.com
bu iki konuya odaklan ikisinide yap bence yavaş yavaş hergün 2 - 3 makale girersen 3 - 6 ay arası güzel yerlere gelirisn
dikkate alıcam teşekkür ederim arkadaşım