myakn55 adlı üyeden alıntı

inşallah hocam. bu ticaret işine girmek istiyorum sizce böyle sitelerden alıp bizim ülkemizde satabilir miyim? hani bu garanti olayı sorun olurmu

ben yaklaşık 50-60 civarı ürün satın aldım sorunsuz geldi , 1-2 tanesi hariç onlarda kargoda hassas eşyalar olduğundan ezilmişti normal.

1 telefon siparişim olmuştu 2 yıl önce samsung s4 almıştım imei çakılırsa sorun çıkarabilir ilerde ama pasaport kayıtta hiç bir problem olmuyor inan ki.

Fakat free shipping olduğu için sen yinede bir anda yüklenme ürünlere parça parça al garanti olsun. Gümrük tarafında özellikle Aliexpress tarafında ki geçişlerde çok serbest adamlar didik didik arama olayı olmuyor diye biliyorum parayı veriyorlar düdüğü çaldırıyorlar çok komik bir örnek olacak belki ama 40 cm lik kutuda ahize geldi bir bayan arkadaşa free shipping olarak ve fiyatı 40 dolar gibi birşeydi adamlar kutu üzerinde ki çince faturaya 4,7 dolar gibi birşey yazmışlardı her türlü geçiriyorlar. Çünkü free shipping kargo çin merkezli geldiğinden paket içini açıp bakamıyorlar daha önce sipariş verdiyseniz sizde görmüşsünüzdür tedarikçinin paketlediği şekilde ilk siz açıyorsunuz.