lostyazilim

Bu temayı satabilir miyim?

14 Mesajlar 1.977 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Waffle Waffle Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Elimde bir tema mevcut sadece bir siteden html css olarak çektim ve wp entegre ettim bu temayı satsam bir mahsuru olur mu?
Kodlama bana ait tasarımın telif hakkı yok merak edenlere pmden atayım.

wmaraci
reklam

ykismetli ykismetli Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker ve Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 342
  • Beğeniler 34 / 73
  • Ticaret 28, (%100)
PM alabilir miyim.

• Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

PM Gönderildi.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Elimde bir tema mevcut sadece bir siteden html css olarak çektim ve wp entegre ettim bu temayı satmamda bir mahsur var mı?
Kodlama bana ait tasarımın telif hakkı yok merak edenlere pmden atayım. Çektim derken izinsiz alımışsınız sanırım Düzenleyip Satacagınız zaman alıcak kişi bu yazı ile karşılaşırsa pek sıcak bakmaz sanıyorum?

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

byemirbyorder adlı üyeden alıntı

Elimde bir tema mevcut sadece bir siteden html css olarak çektim ve wp entegre ettim bu temayı satmamda bir mahsur var mı?
Kodlama bana ait tasarımın telif hakkı yok merak edenlere pmden atayım. Çektim derken izinsiz alımışsınız sanırım Düzenleyip Satacagınız zaman alıcak kişi bu yazı ile karşılaşırsa pek sıcak bakmaz sanıyorum?

Hocam yolda para buldunuz ama yırtılmış tamir edip kullanabilirsiniz fakat tamir etmezseniz bir işe yaramaz ki paranın sahibi mevcut değil.

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)

Waffle adlı üyeden alıntı

Hocam yolda para buldunuz ama yırtılmış tamir edip kullanabilirsiniz fakat tamir etmezseniz bir işe yaramaz ki paranın sahibi mevcut değil.

Aklına bir şey koyup da yapabilir miyim edebilir miyim diye sorup olumsuz yorum alınca yaparım ya ne sorun olacak diyenleri anlamıyorum. Aklınıza o işi sokmuzsunuz bir kere daha niye soruyorsunuz ki?

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2472
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
"Emek, alın teri" denen şeyleri sizlere öğretememişler maalesef.
shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

shateiel adlı üyeden alıntı

Aklına bir şey koyup da yapabilir miyim edebilir miyim diye sorup olumsuz yorum alınca yaparım ya ne sorun olacak diyenleri anlamıyorum. Aklınıza o işi sokmuzsunuz bir kere daha niye soruyorsunuz ki?

Olumsuz bir yorum aldım evet doğru fakat yaparım ya ne sorun olacak gibi bir şey demedim küçük bir örnek verdim ben düşünce almak için bu konuyu açtım çok bilmiş değilim tasarım bana ait değil kodlama bana ait tescil yok satabilir miyim diye soruyorum sadece.

Ek Olarak:

AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

"Emek, alın teri" denen şeyleri sizlere öğretememişler maalesef.

Hocam kusura bakmayında beni kişisel olarak eleştirmeniz için konu açmadım ben konumda soru sordum verdiğiniz yanıttada bir yanıt göremiyorum.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

Waffle adlı üyeden alıntı

Şahsen ben Yolda buldugum parayı Sadaka kutusuna atarım sizde kodlayıp ücretsiz paylaşırsanız yeni işleriniz için referans olmuş olur. Öte yandan bu tasarımı çektiğiniz yerden Tasarım Sahibine ulaşmayı denedinizmi? Piyasada bir çok free tasarım var bunlardan seçip kodlarsanız daha hoş ve saglıklı olur yada forumdaki bir arkadaşla karşılıklı anlaşarakta uygun bir fiyata tasarım yaptırabilirsiniz.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

• Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

byemirbyorder adlı üyeden alıntı

Şahsen ben Yolda buldugum parayı Sadaka kutusuna atarım sizde kodlayıp ücretsiz paylaşırsanız yeni işleriniz için referans olmuş olur. Öte yandan bu tasarımı çektiğiniz yerden Tasarım Sahibine ulaşmayı denedinizmi? Piyasada bir çok free tasarım var bunlardan seçip kodlarsanız daha hoş ve saglıklı olur yada forumdaki bir arkadaşla karşılıklı anlaşarakta uygun bir fiyata tasarım yaptırabilirsiniz.

Yani bu dediğimi tam anlatmamışım ücretsiz paylaşmayıda düşünüyorum fakat admin panelini tam anlamıyla ayarlamam gerekir.
Tasarım sahibini geçtim site sahibiyle bile iletişimim başarısız oldu iletişimden ulaşmayı denedim fakat bir yanıt alamadım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al