alicin12 adlı üyeden alıntı

Herkesin kendi görüşü ona söyleyecek sözüm yok ama W*rez bir başkaldırıdır ( bana göre ) :)

alicin12 adlı üyeden alıntı

Siz bizim empatiden yoksun olduğumuzu düşünüyosunuz ama kusura bakmayın asıl empatiden yoksun olan sizsiniz :) O lisans parasını veripte alamayan ve mahrum kalan halka koyun kendinizi.VBulletin gibi Emperyalist bir şirket yüzünden kaç insan vbulletin'i kaçak kullanıyor.30-40TL olsun adam gibi kullanalım.Ben yurtdışınada gittim ve inanın türkiye'de bize iyi kazık atıyorlar :)

Her şeyin bir alternatifi muhakkak var. Vbulletin yerine başka forum kurarsın. Vbulletin kurmayan sitelere girilmiyor mu?. Demek ki insanın parası yetmiyorsa veya alacak gücü yoksa çalması normal mi?. Vbulletin diğer ücretsizlerden daha kaliteli olabilir ama eğer başkaldırmak istiyorsan ya sen Vbulletinden daha kaliteli bir forum yap, ya da ücretsiz alternatifleri kullanarak başkaldırını yap. İnsanlar ücretsiz alternatiflere yönelirse hiç bir şey aynı fiyatında kalmaz. :)

Fiyatların yüksek olduğu konusunda haklısın. Ama sonuçta birisi bir şey üretiyorsa ve emeğinin hakkını istiyorsa o kişiyi de suçlayamazsın.

Türkiye'de hayat pahalı. Yurtdışından gelen her şey neredeyse iki katı. :) Donanımın korsanı olsa en önce biz sahip olurduk herhalde :) Neyse fazla uzatmayalım.