Merhaba arkadaşlar,
Turhost ile 2007 yılından beri çalışmaktayım. Toplamda 116 adet site ve 2 bayi paketim var. 2007 yılından bu yana 3 ayrı problem yaşadım. Bunlardan ikisi 2011 ve 2012 yıllarında gerçekleşti. 2 ayrı web sitem saldırı aldı. Bunun üzerine 2 sitem de kapatıldı ve web sitemdeki açıkları gidermemi söylediler. Tüm açıkları giderip "açıkları giderdim. Lütfen web sitelerimi açabilir misiniz?" demem yetti. 2 saat içerisinde sorun ortadan kalkmıştı. Bu sorunlar için Turhost'u suçlayamam. Açık benim yaptığım sitedeydi.
Son olarak bu yıl 4. ayda bir sorun yaşadık. Onda da mail sunucularla ilgili erişim sorunu yaşamıştım. Fakat bu sadece bana münhasır bir olay değilmiş. Diğer kullanıcılarda da olmuş. Bu problemi de 6 saatte çözdüler. Bu 6 saatlik süreçte telefonlarına ulaşamadım, çünkü diğer müşterilerde benim gibi firmayı telefon bombardımanına tutmuşlar.
8 yılda 3 problem; ikisi benden biri Turhost'tan. Başka da diyecek birşeyim yok.
Benim gözümde sorunsuz bir firma. Tabii ki herkesin her şeyi tam olarak doğru yaptığı söylenemez. Benim görüşüm bu yönde...