Minecraft oyuncularının kendi oyunlarını ve tasarımlarını ne kadar çok sevdiklerini hepimiz biliyoruz.Çeşitli tasarımlarını internette yayınlayan ve güzel işler çıkaran bir çok Minecraft oyuncusu var.Ancak bu sefer yapılana oyun içinde bir kelime bulamadık.Resmen bir sanat eseri yapmışlar.Thorlar takma isimli bir Minecraft oyuncusunun hazırladığı bu eserde Blizzard’ın efsane karakterlerini görebiliyoruz.Tek bir fotoğrafa sığdırılan bu karakterler içinde Kerrigan en önde dururken, sağ tarafında Diablo,sol tarafında ise Deathwing duruyor.

Bu Thorlar lakaplı oyuncu bu eseri yaparken 1.128.960 blog kullanmış.Sonunda ortaya çıkan eser ise resmen bir tabloyu andırıyor.Bunun Minecraft’ta yapıldığına inanmayabilirsiniz çünkü ilk gördüğümde bende inanmamıştım ta ki videoyu izleyene kadar.Kahramanımız eserini yaptığı yayında gösteriyor.Minecraft çılgınlığındaki şuanki son nokta diyebilirim buna.Çılgınlık diyorum çünkü böyle bişeyi yapmak çok fazla zaman alır ve sağlam sabır gerektirir.Videoyu hemen aşağıda veriyorum.İyi seyirler.

Kaynak:8-Bit