iyi günler arkadaşlar sitede uzun zamandır şu türden bir hata alıyorum, günlük 100-200 defa oluyor yani,
PHP Fatal error: Out of memory (allocated 13631488) (tried to allocate 10745998 bytes) in /home/wp-includes/wp-db.php on line 1393 bu şekilde değişen memory hatası alıyorum , yani cpu fazla zorlandığı için oluyor büyük ihtimal , mevcut host paketim normal hosting , 512 mb Virtual-Physical Memory Usage kullanım hakları olan normal bir paket ,

site gtmetrix değerleri

elimden geldiğince optimize etmeye çalışıyorum , cache eklentisi kullanmıyorum , kullandığım zamanlarda oldu pek bir şey değişmedi , cloudflare sağ olsun işimi görüyor yine de .cloudflareye bazen saldırı aldığım için geçtim özellikle bazı zamanlar ddos botnet saldırısı olduğunda daha yoğun olarak bu hatalardan alıyordum.

optimize adına daha ne yapmam lazım veya şöyle bir vps paketi işimi görür mü ?
30gb ssd disk alanı - 1000gb trafik 1cpu- 1024mb ram (aylık 40tl)

sitem yabancı hitli şuan için günlük 6500-7500 arası tekil hite sahip firmaya sordum onlar tr sunucularda daha iyi performans sağlarsınız dediler , bide site için vps önerdiler yani aynı özelliklere sahip vdsde alabilirim ama onlar özellikle vps önerdi , ne yapmam lazım vps vds konusunda pek anlamadığım için soruyorum , yabancı firmalarda ne olacağını bilmediğim için mevcut firmadan ayrılmamaya çalışıyorum yani 1 senedir bu firmadayım iyi kötü sağ olsunlar destek oluyorlar , (site illegal oyun sitesi ) bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye ve destekleri bekliyorum . Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın.