ozgur5001 adlı üyeden alıntı

hocam anlatımlarınız, analizleriniz çok iyi, bu aralar bir proje üzerinde çalıştığınızdan bahsediyordunuz, ne oldu o konu? Takipçinizim. Bu arada konuyu açan forumdaşımdan özür dilerim, konuyu böldüm.

Özgür abi proje geniş kapsamlı da henüz başlamadım bile sadece hazırlık aşamasındayım. Pm den görüşelim abi bir sürü aksilik oldu işler biraz sarktı o yüzden kimseye de haber edemedim.

Konuya gelecek olursak arkadaşlar özetle şunu diebilirim devletin sınır ve yasak koyduğu bir işte şans belki gelir deme lüksünüz yok. Kaldiki vergisi pasaporta işlemesi falan derken telefon zaten hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Şöyle düşünün yani sizin bu aklınıza gelen koskoca ithalat ihracat firmalarının aklına gelmiyor mu? Yurt dışından ürün getireyim tr de satayım köşeyi döneyim anlayışı kişisel olarak çok zor bir şeydir. Bir süre sonra maliye kapınıza bile dayanabilir. He şeyin bir yolu yordamı var unutmayın. Bunu en fazla bir kaç kez yaparsınız belki bir miktar kazanırsınız ama sadece o kadar devamlı olmaz. Yasalara bir bakın derim. Kendiniz de işinizi de emeğinizi de riske atmayın.