-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mrb arkadaşlar amazon satış ortaklığına girdim twittera 1000 twit attım nerdeyse ama hiç satış yok en çok satılan ürün hemde bunun yok mu bi yolu basıl satış yapcam kazananlar nasıl kazanıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam. Sana şöyle diyeyim önce müşteri g'bi düşünmen lazım. Hiç bir twitte paylaşılmış bir ürün görüp onu satın aldın mı? Bu çok zor ihtimal. Onun yerine o ürünü tanıtan bir blog açsan ve twittlerini o bloga yönlendirirsen daha fazla satış potansiyeli olur. Örneğin tabi sen ing yazacaksın bunları da. Şu ürüne bakın. Mükemmel gibi tabi daha dikkat çekici bir başlıkla blogun linkini vermelisin ve blogdaki yazında ürün tanıtımının yanında okuyanları neden o ürünü satın alması gerektiğini yazmalısın. Yani onları ikna etmelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Google ADS Sertifikalı Uzman
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Amazondan para kazanmak zordur nedeni hem ingilizceniz çok iyi olacak hem de amazonda hangi ürünler çok satıyor vs. iyi takip etmeniz lazım yani sadece twittera twit atmayla satış yapmanız çok zor. Benim tavsiyem hangi ürünleri satacaksınız o ürünlerle ilgili blog açmalısınız tabi bu arada ingilizceniz de iyi olmak zorunda ayrıca seoyu da iyi bilmelisiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.ozerirmak.com.tr
kabardey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam amazon zordur ama turkiyedede bu isi yapan sirketler var whatsapp 5079710591 iletisime gecerseniz size yardımcı olabilirim