lostyazilim
tr.link

satış ortaklığından nasıl kazanırım

5 Mesajlar 1.036 Okunma
lstbozum
tr.link

thecaptaiinn thecaptaiinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 58 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
mrb arkadaşlar amazon satış ortaklığına girdim twittera 1000 twit attım nerdeyse ama hiç satış yok en çok satılan ürün hemde bunun yok mu bi yolu basıl satış yapcam kazananlar nasıl kazanıyor

wmaraci
reklam

carnivore0 carnivore0 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba hocam. Sana şöyle diyeyim önce müşteri g'bi düşünmen lazım. Hiç bir twitte paylaşılmış bir ürün görüp onu satın aldın mı? Bu çok zor ihtimal. Onun yerine o ürünü tanıtan bir blog açsan ve twittlerini o bloga yönlendirirsen daha fazla satış potansiyeli olur. Örneğin tabi sen ing yazacaksın bunları da. Şu ürüne bakın. Mükemmel gibi tabi daha dikkat çekici bir başlıkla blogun linkini vermelisin ve blogdaki yazında ürün tanıtımının yanında okuyanları neden o ürünü satın alması gerektiğini yazmalısın. Yani onları ikna etmelisin.

oirmak1975 oirmak1975 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Google ADS Sertifikalı Uzman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Amazondan para kazanmak zordur nedeni hem ingilizceniz çok iyi olacak hem de amazonda hangi ürünler çok satıyor vs. iyi takip etmeniz lazım yani sadece twittera twit atmayla satış yapmanız çok zor. Benim tavsiyem hangi ürünleri satacaksınız o ürünlerle ilgili blog açmalısınız tabi bu arada ingilizceniz de iyi olmak zorunda ayrıca seoyu da iyi bilmelisiniz.
thecaptaiinn

kişi bu mesajı beğendi.

https://www.ozerirmak.com.tr

kabardey kabardey Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%0)
Hocam amazon zordur ama turkiyedede bu isi yapan sirketler var whatsapp 5079710591 iletisime gecerseniz size yardımcı olabilirim

wmaraci
wmaraci

Vahid78 Vahid78 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
http://www.nettenpara.netBu işi anlatanlar yada öğreten eğitim kitlerinde, forumlarda satış ortağı olduğunuz ürünü tanıtın reklamını yapın ve satış linkinizide tabi yazınıza ekleyip ürünün satış sayfasına yönlendirin deniyor.Ama ne hikmetse hangi forum sitesine gitsem üyelik kurallarında bunu yapmak yasak.Bunu yaptığınız zaman üyeliğiniz süreli yada süresiz askıya alınacağı belirtilmiş.Buna rağmen birkaç forumda denemek için satışına ortak olduğum ürünü tanıtıp satış linkimi attım.Tabiki onaylanıp yayınlanmadı bile.Biri bana söyleyebilirmi tüm forumlarda bunu yapmak yasak ise bu linkleri para kazananlar nerde paylaşıp satış gerçekleştiriyorlar analayamadım bir bana anlatsın lütfen..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al