serras62 adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam;

Düşündüğünüz proje için birkaç domain listelemek isterim ancak bunun öncesinde bu proje için yorum yapmak istiyorum.

Düşündüğünüz proje tamamiyle boş vakitten daha bol bir şeyi olmayan kişiler için harika bir fikir ancak, boş vaktiniz ilerleyen zamanlayda aylarda veya bir-iki yıla kadar olmayacaksa bu projeye hiç başlamamanızı öneririm.
Diğer yönden, bu tür paylaşımları yapan birçok site mevcut ve neyi nereye koyacaklarını şaşırdıklarından ve en büyük yanlış olan, bu tür proje için günlük paylaşımın kat kat altında paylaşım yaptıkları için başarısızlığın önüne geçemiyorlar. *Çünkü sosyal medyalardaki paylaşımları milyonlar yaptığı için günlük binlerce paylaşım dahi çıkabilir; çok sayıda paylaşılmış, hit almış ve popüler olmuş olan. Siz de günde 250-500 paylaşımın altında kalacaksanız aynı duruma düşersiniz. Çünkü yayınladığınız içerikler sosyal paylaşım olduğu için izleyenlerden bazılarının kendi tünellerinde daha önce görmüş olabileceğini unutmayın. Yani çapraz sorgu sistemi gibi düşünün. Bu nedenle sermayeniz yoksa mevcut sitenizi yine ayakta tutamayacaksınız.
En son söyleyeceğin şey şudur: Kesinlikle sosyal medya paylaşımları ile, sosyal medyaların kullanıcılarının, o harkulade hızlı ve sorunsuz çalışan sistemleri bırakıpta sizin web sitenize yöneleceği yanılgısına düşmeyin. Bu söylediğim şeyi tek kırabilecek yöntem (*) ile belirttiğim satırdan itibaren yazmaktadır.

Örnek Alan Adları:
-bunabirbak (tüm uzantılar boş)
-enyenipaylasimlar (tüm uzantılar boş)
-sosyalizle (tüm uzantılar boş)
-paylasimcini (tüm uzantılar boş)
-budahayeni (tüm uzantılar boş)

Başarılar dilerim.


hocam ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim ilginize domainlerde güzel bu gece sonunda birine karar vericem artık bu arada güne 4 saat çalışıyorum tüm günüm boş sayılır insanların neler kaçırmışım deyip arada girmek istedikleri bir site olsun yeter diye düşünüyorum günlük böyle paylaşımlara bakanlar çok site de çok fakat yerini tutturmuş olan yok iddalı değilim sadece olur mu olmazındayım teşekkür ederim yarımcı olduğunuz için ;)