lostyazilim
tr.link

Adsense başvurum onaylandı, bundan sonra ne yapmalıyım?

19 Mesajlar 1.758 Okunma
acebozum
tr.link

Tahir055 Tahir055 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
blogger ilişkilendireceksin google yaz adsense ve blogger ilişikilendirme yaz gerekli bilgileri vardır ben de pek hatırlamıyorum bi ara yapmıştım ilişkilendirdikten sonra sana kod veriyor blogger ekle sonra onayı bekle onay geldikten sonra mail gelir onaylandı bilgisi sonra da reklamlarım bölümünde kendine reklam kodu oluştur blogger ekle ve reklam görüntülenmesi gelir. bildiklerim bu kadar.

wmaraci
reklam

bodehter bodehter WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Tahir055 adlı üyeden alıntı

blogger ilişkilendireceksin google yaz adsense ve blogger ilişikilendirme yaz gerekli bilgileri vardır ben de pek hatırlamıyorum bi ara yapmıştım ilişkilendirdikten sonra sana kod veriyor blogger ekle sonra onayı bekle onay geldikten sonra mail gelir onaylandı bilgisi sonra da reklamlarım bölümünde kendine reklam kodu oluştur blogger ekle ve reklam görüntülenmesi gelir. bildiklerim bu kadar.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Şimdi araştırıyorum dediğinizi.. inşallah çözebilirim sorunu...

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)
adsense yi youtube üzerinden mi aldınız

• Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

amatoryus adlı üyeden alıntı

adsense yi youtube üzerinden mi aldınız

hayır blogger üzerinden aldım. youtube ile hiçbir bağlantım yok. yani blogger üzerinden başvurularımı yaptım...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)

bodehter adlı üyeden alıntı

hayır blogger üzerinden aldım. youtube ile hiçbir bağlantım yok. yani blogger üzerinden başvurularımı yaptım...

anladım hocam ozaman blogger üzerinden kodları yerleştirebilirsiniz gerisi adsense ye kalmış inşallah geçer ;=)

KadirKC KadirKC WORDPRESS Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)
hayırlı olsun, Allah helal kazanç kazanmayı nasip etsin.

• Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

anladım hocam ozaman blogger üzerinden kodları yerleştirebilirsiniz gerisi adsense ye kalmış inşallah geçer ;=)

adsense ye kalmış derken artık yapacağım birşey yok demi? :)

• Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)

bodehter adlı üyeden alıntı

adsense ye kalmış derken artık yapacağım birşey yok demi? :)

yok arkadaşım beklemede kal ;)

• Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

KadirKC adlı üyeden alıntı

hayırlı olsun, Allah helal kazanç kazanmayı nasip etsin.

Allah razı olsun bir açılırsa hesap açılırsa helalinden kazanacaz inşallah...

Ek Olarak:

yok arkadaşım beklemede kal ;)

Hesap ilişkilendirme gibi birşeyler yapmıyormuyuz peki. benim hesap "hosted account" modunda görünüyorda... acaba bi anormallik olabilir mi.

Ek Olarak:

Dediğinizi araştırdım fakat ilişkilendirilmiş benim hesabım. ama sorun tam olarak ne bilmiyorum. diğer arkadaşın dediği gibi bekelyecez artık sanırsam.
adsense hesabımda bununla ilgili hiç bir uyar birşey yok anlamıyorum. bir net olarak belirtseler durumu keşke...

Ek Olarak:

Dediğinizi araştırdım fakat ilişkilendirilmiş benim hesabım. ama sorun tam olarak ne bilmiyorum. diğer arkadaşın dediği gibi bekelyecez artık sanırsam.
adsense hesabımda bununla ilgili hiç bir uyar birşey yok anlamıyorum. bir net olarak belirtseler durumu keşke...

Ek Olarak: Arkadaşlar benim reklam yerleştirmede de sorun var galiba. bu reklam nasıl yerleştiriliyor tam olarak. gadget ekleyerek mi, yoksa html ile kod yapıştırarak mı.

Blogger adsense ekranından reklam göstere tıkladığımda bloğumda boş bi yer oluşturuyor. Fakat bu boşluk benim reklam kodu ile ilişkili mi onu bilmiyorum.

bu yüzden html ile 2 tane daha reklam oluşturdum acaba hangisi doğru çalışacak bilen var mı?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al