Allah razı olsun bir açılırsa hesap açılırsa helalinden kazanacaz inşallah...
Ek Olarak:
Hesap ilişkilendirme gibi birşeyler yapmıyormuyuz peki. benim hesap "hosted account" modunda görünüyorda... acaba bi anormallik olabilir mi.
Ek Olarak:
Tahir055 adlı üyeden alıntı
blogger ilişkilendireceksin google yaz adsense ve blogger ilişikilendirme yaz gerekli bilgileri vardır ben de pek hatırlamıyorum bi ara yapmıştım ilişkilendirdikten sonra sana kod veriyor blogger ekle sonra onayı bekle onay geldikten sonra mail gelir onaylandı bilgisi sonra da reklamlarım bölümünde kendine reklam kodu oluştur blogger ekle ve reklam görüntülenmesi gelir. bildiklerim bu kadar.
Dediğinizi araştırdım fakat ilişkilendirilmiş benim hesabım. ama sorun tam olarak ne bilmiyorum. diğer arkadaşın dediği gibi bekelyecez artık sanırsam.
adsense hesabımda bununla ilgili hiç bir uyar birşey yok anlamıyorum. bir net olarak belirtseler durumu keşke...
Ek Olarak:
Tahir055 adlı üyeden alıntı
blogger ilişkilendireceksin google yaz adsense ve blogger ilişikilendirme yaz gerekli bilgileri vardır ben de pek hatırlamıyorum bi ara yapmıştım ilişkilendirdikten sonra sana kod veriyor blogger ekle sonra onayı bekle onay geldikten sonra mail gelir onaylandı bilgisi sonra da reklamlarım bölümünde kendine reklam kodu oluştur blogger ekle ve reklam görüntülenmesi gelir. bildiklerim bu kadar.
Dediğinizi araştırdım fakat ilişkilendirilmiş benim hesabım. ama sorun tam olarak ne bilmiyorum. diğer arkadaşın dediği gibi bekelyecez artık sanırsam.
adsense hesabımda bununla ilgili hiç bir uyar birşey yok anlamıyorum. bir net olarak belirtseler durumu keşke...
Ek Olarak: Arkadaşlar benim reklam yerleştirmede de sorun var galiba. bu reklam nasıl yerleştiriliyor tam olarak. gadget ekleyerek mi, yoksa html ile kod yapıştırarak mı.
Blogger adsense ekranından reklam göstere tıkladığımda bloğumda boş bi yer oluşturuyor. Fakat bu boşluk benim reklam kodu ile ilişkili mi onu bilmiyorum.
bu yüzden html ile 2 tane daha reklam oluşturdum acaba hangisi doğru çalışacak bilen var mı?