lostyazilim
tr.link

Footer link zamanı bitti mi?

39 Mesajlar 5.402 Okunma
lstbozum
tr.link

Ldrbaha Ldrbaha WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Satış Sorumlusu
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 23 / 17
  • Ticaret 13, (%100)
Hocam Google Güncellemelerinde Tam 7 Yıldır Footer Linki Çözemedi Önlemini Alamadı Halada Eskisi Kadar Etkili Footer Link. Ama Çok Bilmiş Bazı Arkadaşlar Film Sitesi Var Haber Sitesinden Link Alınca Tabi Onun Bir Faydası Çok Az Derecede Olmaktadır. Bende Defalarca Deneme Yanılma Yaptım ve Hala Footer Link Büyük Bir Seo Silahıdır.

wmaraci
reklam

erdalgozum erdalgozum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Profesyonel SEO Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 112 / 91
  • Ticaret 9, (%100)
Eğer kendi sitenizden değerli hiti ve PR si yüksek bir siteden footer link alıyorsanız elbette footer link faydalıdır ve zamanı bitmedi. Bitmediğini ve faydalı olduğunu müsait bir zamanda bir makale ile anlatıcam inşaAllah. Fakat gidip illegal ve değeri düşük siteleden footer link alırsanız sitenizin değeri düşer ve faydadan çok zarar verir.

Profesyonel SEO Uzmanı

dodanli dodanli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Sigorta
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 21 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

Ali Cevat adlı üyeden alıntı

İlginize teşekkür ederim.

Biz ekip olarak uzun yıllardır bu sektördeyiz. Sayısız projenin içerisinde yer aldık. Kurumsal firmalar olsun, Türkiye çapında geliştirilmiş projeler olsun vs.

İşimiz aynı zamanda hobimiz olduğu için günlük çalışma saatimiz ortalama 16 saat. Tüm dünyayı takip ederiz, tüm projeleri analiz ederiz, Google özel ilgi alanımızdır.

Şu an da tamamen legal olarak bünyemizde geliştirdiğimiz ve aylık 500.000 ziyaretçisi, 1.500.000 sayfa gösterimi olan bir projeyi yönetmekteyiz. Hedefimizin 1. basamağı aylık 1.000.000 ziyaretçiye ulaşmak. Sonrasında net hedefimiz 10.000.000 ziyaretçi. İstatistiğimiz de çok hızlı bir şekilde yükseliyor.

Bu küçük tanıtımın ardından, büyük projeler yürüttüğünüzde her konuda bilgi ve tecrübe sahibi olmak zorundasınız. Aksi halde piyasada ki devlerle mücadele edemezsiniz. Onların parası var bizim tecrübemiz. Genelde tecrübe daha kalıcı oluyor.

Yoğun trafik, ziyaretçi çeşitliliğinden ötürü, kullanıcı deneyiminden tutunda güvenlik, seo, alt yapıi performans vs. gibi bir çok konuda sizi zirveye taşıyor.

Takip ediyorum dediğiniz için saygı duyarak kısa da olsa hakkımda kısa bir bilgi vermek istedim.

Eskiden forum kültürümüz yoktu. Hiç bir forumda bulunmazdık. Son zamanlarda forumlarda da küçükte olsa faliyet göstermeye başladık. Elimizden geldiğince arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Hocam sizce backlink mi tanıtım yazısı mı? Ya da ilk tercih etmem gereken.

Ek Olarak:

Biz ekip olarak uzun yıllardır bu sektördeyiz. Sayısız projenin içerisinde yer aldık. Kurumsal firmalar olsun, Türkiye çapında geliştirilmiş projeler olsun vs.

İşimiz aynı zamanda hobimiz olduğu için günlük çalışma saatimiz ortalama 16 saat. Tüm dünyayı takip ederiz, tüm projeleri analiz ederiz, Google özel ilgi alanımızdır.

Şu an da tamamen legal olarak bünyemizde geliştirdiğimiz ve aylık 500.000 ziyaretçisi, 1.500.000 sayfa gösterimi olan bir projeyi yönetmekteyiz. Hedefimizin 1. basamağı aylık 1.000.000 ziyaretçiye ulaşmak. Sonrasında net hedefimiz 10.000.000 ziyaretçi. İstatistiğimiz de çok hızlı bir şekilde yükseliyor.

Bu küçük tanıtımın ardından, büyük projeler yürüttüğünüzde her konuda bilgi ve tecrübe sahibi olmak zorundasınız. Aksi halde piyasada ki devlerle mücadele edemezsiniz. Onların parası var bizim tecrübemiz. Genelde tecrübe daha kalıcı oluyor.

Yoğun trafik, ziyaretçi çeşitliliğinden ötürü, kullanıcı deneyiminden tutunda güvenlik, seo, alt yapıi performans vs. gibi bir çok konuda sizi zirveye taşıyor.

Takip ediyorum dediğiniz için saygı duyarak kısa da olsa hakkımda kısa bir bilgi vermek istedim.

Eskiden forum kültürümüz yoktu. Hiç bir forumda bulunmazdık. Son zamanlarda forumlarda da küçükte olsa faliyet göstermeye başladık. Elimizden geldiğince arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Hocam sizce backlink mi tanıtım yazısı mı? Ya da ilk tercih etmem gereken.

Reltico Reltico Reltico Web Tasarım Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)
Footer linkinin hala değeri var diye biliyorum. Ve her zaman da kullanırım.

wmaraci
wmaraci

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Footer link te faydalı tanıtım yazısıda. Sonuçta sitenize aldığını her link karşılıksız olduğu sürece değerlidir. Tanıtım yazısı şu sıralar daha faydalı.

Son Haberler www.haberdetaylari.com

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
Doğru sitelerden alındığında fayda gösteriyor. PR3 altı almamanızı tavsiye ederim.

iqhaber.com

Mucizefikir Mucizefikir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Web tasarım seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Footer link hala değerli özellikle kısa zaman önce yaptığım testler sonucunda kalıcı etkilerini gördüm. Tabi kaliteli sitelerden almak gerekmektedir.

seo hizmeti anahtar kelimesi ile arama yaptığınız zaman https://www.mucizefikir.com web sitesini ilk sırada göreceksiniz ki, bu anahtar kelime üzerinden seo danışmanlığı verilen sitelerden footer link alınmıştır.

Bilgilerinize.

Digital Marketing Agency
https://www.mucizefikir.com

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)

Maaşaallah subhanallah darısı benim başıma.

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....

hdfilmx hdfilmx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilgi işlem
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 120 / 57
  • Ticaret 8, (%100)
Footer link satilir son 3 adet :) film sitesi

hdfilmx.com

fearles61 fearles61 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 3, (%67)
Footer Link bitmiş diyen arkadaşlar ne linki kullanıyorlar merak ediyorum.Footer bitmedi bitmezde rahat olun sadece gidip 20 yere link vermiş siteden footer verirsen bi halta yaramaz.Kur bi 100 sitelik paravan sistemi sonra footer yarayıp yaramıyor anlarsın.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al