-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beyler iyi geceler öncelikle. Yeni yeni PHP öğrenmeye başlıyorum, biraz da CSS bilgim var hâlâ da kendimi geliştirmeye devam ediyorum ancak bıktığım bir iş var; ben çalışma alanına dikkat eden birisiyim ve çalışma alanım da bu "Kod Editörü" oluyor.
Notepad++ olmasın! daha gelişmiş "hint" yani önerileri olan bir program istiyorum. Adobe'nin açık kaynaklı Brackets isimli bir kod editörü var. Onda da bir türlü PHP çalışamadım. Kısaca önerilerinize açığım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Brackets'i önerecektim ama o da olmuyormuş sanırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yeni başlayan biri olarak ototamamlamadan uzak durmanız lazım aslında, bende çalışırken önceleri ototamamlama ile yapıyordum baktımki ezberi bozan durumlar oluyor hemen buna bir son verdim.Brackets gayet kullanışlı şuan bende bu programı kullanıyorum çift ekran özelliği baya işimi kolaylaştırıyor sekme değiştirmek yerine kod penceresinin yanında gösteriyorum daha pratik ve zamandan tasarruf birde kod izleme kolaylığı oluyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Emmet var html ve css için php de denemedim daha.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.