Oyunda banka sistemi var ancak tavsiye etmem zira girdiniz mi kurtulmanız neredeyse imkansız size benim tavsiyem önce bir tır parası çıkaracak kadar para biriktirin tek seferlik işlerde çalışarak ve tır almadan önce en az 12 Lv olun beni dinlerseniz çünkü oyunda bir çok özellik var ancak Level sistemi ile açılıyor mesela oyuna girer girmez direkt kredi çekip 750 BG bir tır almanız mümkün değil bunun için en az 23 LV olmanız gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Oyunda istikrarlı para kazanmanın yöntemi bankadır. Önce kendi emeğinle kendin için bir çekicini al, sonrasında da 400 bin çek ve o para ile 2 adet çekici al. Bu çekiciler çalışarak kendi paralarını çıkartırlar. Sonra 400 bin'i ödediğinde, bir 400 bin daha çek ve 2 çekici daha al. Bu sefer ikinci 400 bin'i 2 değil, 4 çekici ödeyecek yani daha hızlı ödenecek. Böyle böyle bir süre sonra zaten paraya para demiyorsun. Ben bu şekilde 10 adet full dolu garaj yapmıştım. Bu tarz oyunlar direksiyon seti ile oynanmalı dediğin gibi, klavye ile sıfır zevk. Ayrıca fren mesafesi ve hız olarak en iyi çekici Scania.