-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba sevgili Wmaracı üyeleri, elimde olan vitaminsiz.com alan adım ve site içeriğimi komple satma kararı aldım.
Godaddy aracılığı ile Amerika da bir firmadan 400 liraya mâl olacak derecede domaini aldım. İlk göz ağrım ve güzel projelerde kullanılabilir diye (genel blog, sosyal blog, sağlık bloğu vb. şekilde) Fakat açıkçası ilk başta içeriğini satıp böyle bir planım vardı. Wordpress için özel bir tema kodlatmayı düşünüyordum.
Fakat herşey düşündüğümüz gibi gitmiyor maalesef, içerisinde; 36.681 konu, 46.578 mesaj ve 10.551 üye var. Her türlü fiyatı belirteceğim, her seçtiğiniz rakama ve her yazdığınız yoruma saygım var..
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
kişisel bloğ • tevfik.org
Sekiz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Galerici
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Satıp yapmana rağmen hala hitli bence büyütebilirsin burayı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Günlük tahmini 150 - 200 arası tekil hit geliyordur. Hiçbir şekilde ilgilenmiyorum, ki 2 haftadır da 2 cenaze ile uğraşıyorum. Sadece satmaya çalışıyorum, maalesef ihtiyacım olduğu için.
Yorum için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webtasarım&Yazılım geliştirme&
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
günlük tekilini net belirli olsa bir fiyat verip alırım. fakat burada sizin buludunuğunuz alan için satış yapmanız çok zor elinizde kalır. açık fikrim bu ama tekil hiti analystc olarak atabilirseniz alıcı olurcağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar ugur, Nod 32 lisanslı kullanıyorum bu zamana kadar herhangi bir risk ile karşılaşmadım. Sorunu özelden resim ile bildirebilir misiniz? Sorunun çözümü için uğraşmaya çalışayım, teşekkür ediyorum.
DenizCaglar adlı üyeden alıntı
günlük tekilini net belirli olsa bir fiyat verip alırım. fakat burada sizin buludunuğunuz alan için satış yapmanız çok zor elinizde kalır. açık fikrim bu ama tekil hiti analystc olarak atabilirseniz alıcı olurcağım
Merhabalar DenizCaglar, siteyi kapatmadan önce 3-4K tekil hit'i buluyordu son demlerinde. Fakat şu an yeni yeni oturmaya başlıyor arama motorlarında ve site içi optimizasyon yapılmamıştır. (ilgilenmediğimden dolayı) İsim projeye uygun, içeriğinde binlerce konu ve mesaj var. Bir çoğunu elimizden geldiğince özgün açmaya çalışmıştık o dönemlerde..
Siteyi anket'e göre fiyat aralığında satışa çıkarttım, dilerseniz teklif verebilirsiniz
Buradan, teşekkürlerimi sunuyorum.