-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu domain çok değerli ve risk dikkat et. DMCA kurabılırsın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Nasıl Çalışıyor?
Websahibi' nden alınacak bu hizmet ile size özel bir Logo verilecektir. Bu logoyu sitenize yerleştiriyorsunuz. Sitenizde ki bu logo Websahibi'ne bağlı bir sistem olarak çalışıyor, tıklandığında sitenizin 5846 sayılı yasa çerçevesinde korumada olduğu, izinsiz yada kaynak gösterilmeden yapılacak alıntıların bu kanun çerçevesinde değerlendirilip, gerekli yasal prosedürlerin uygulanacağı uyarısı gösteriliyor.
Yine de çalınırsa ne olacak?
Websahibi Koruma Programına dahil olan sitelerden bir bilgi, data yada özgün içerik alındığı taktirde, Websahibi Hukuk Birim'i devreye giriyor,sizin sayfalarınız ve içeriğiniz şikayet edilen sitedeki içerik ile karşılaştırılıyor, izinsiz kullanım tespit edilmiş ise, kullanılan içeriğin kaldırılması için gerekli prosedürleri ve yazışmaları başlatıyor.
Bunun caydırıcılıktan öte bir faydası olmaz diye düşünüyorum. Caydırma bile muamma yani ben mesela o siteden bir şey kopyalacak olsaydım beni caydırmazdı. Hatta o logoyu gördüğümde gülerdim yani . Arkadaşların da söylediği gibi aşırı uyduruk olmuş , firma ciddi bir iş bile yapıyor olsa öyle bir izlenim uyandırmıyor.
Umarım ciddiye alıp fazla bir para vermemişsindir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sigorta
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçeriğinizi alacak kişi yine alacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Operatörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uyarıyı göz önüne alıp içeriğinizi almaktan vazcayacaklarını pek sanmıyorum ama siz alanları dava edip lehinize sonuçlandığında bunların dökümünü ibretlik olsun diye eklerseniz inceleyen kişi içeriğinizi inceleyip değiştirmeye çalışır =)
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence konu reklam için açılmış olabilir. 5 Yaşındaki çocuk bile bilir lafla olacak işmi. Biri senin yerine mahkememi açıcak.
Siteyi 1920x1080 de açan varmı. :D Çok ilginç arka planı var sitenin siyah tonlu resim
Site arka planı mavi :D
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hukuki koruma demişsiniz de yazılar özgün değilki zaten gözüme çarptı
http://www.nttgame.com.tr/ios-8-3-jailbreak-cikti.html
Çok mutlu oldum orası ayrı ancak yazı özgün bile değil spinner dan geçirilmiş belliki.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....