krm adlı üyeden alıntı

İmzandaki siteyse eğer yavaşlık göremedim ben.


akmova adlı üyeden alıntı

eğer imzandaki siteyse newspaper teması kullanıyorsun demektir. Zira bu tema oldukça hızlı ve bu konuda iyi bir puanlamaya sahip temadır. Host sağladığın firma ile ilgili bir sorun olabilir kanısındayım


Aslında yavaşlık giriş yapınca başlıyor. Yani aslında admin panel'de sıkıntılar yaşıyorum.

cgrclk adlı üyeden alıntı

İmzadaki siteyse tamamen açılması 20 saniyeye yaklaştı, host yavaş ayrıca tepki süresi de yavaş, siteye bağlanma hızı da düşük, size tavsiyem hostu değiştirin kurtulun, aynı sorunları ben de yaşamıştım zamanında, hostu değiştirince rahatladım. Kesinlikle hostta bence sorun.


baranos adlı üyeden alıntı

Sitenizin admin paneline girerken yaşadığınız yavaşlık kullandığınız eklentilerinizin sitenizde oluşturduğu problemlerden kaynaklı bir sorunun habercisi eklentilerin aktivitesini durdursanız bile kod bozukluğundan dolayı meydana gelir bir wp uzmanına optimize ettirmenizi öneririm.

Ek olarak hosting firmanızın dediğine şaşırdım hangi firma acaba?



cinmistik78 adlı üyeden alıntı

host firmasını merak ettim açıkçası


Sırf bu sorunları yaşamamak için önerilen bir host seçtim. O da Alastyr :confused:

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Önce bir plugin degerlendirmesi yapin, cpanelden gzip ve compression aktif edin, bekleme surelerini inceleyin; eklenti alternatifleri arayin, gorsel sayisini dusurun ve optimize edin. Şu tema hızlıdır diye bir sey yok, iyi optimize edilmis site vardır.


işte ben o konuda biraz cahilim. Biri bana bu konuda yakından yardımcı olması gerek :o

TheLacivert adlı üyeden alıntı

Sitenin bende açılması da uzun sürdü, büyük ihtimalle hostunuzla alakalı bir problem var. Kullandığınız eklenti sayısı biraz fazla geldi bana ama, günümüzün teknolojisinde bunun çok da bir etki yapmaması lazım.

Sadece olması gerekenleri tutmaya çalışıyorum :o