Başlığını değiştirmelisin. Onlar sevdalı değil sadece gönüllü 1) Kendilerini geliştirebilmeleri adına 2) Senin gibi bir çok öğrenciye yardım edebilmek adına.
Ben kuruyemişciyim sende kuruyemişcisin benim leblebim 3 numara ben halka bu elekteki leblebiyi bedavaya veriyorum.
Senin leblebin 1 numara sende 10 liraya satıyorsun.
Sen gidip beni hiç bir yerde eleştiremezsin. Çünkü ben leblebime 1 numara demiyorum yada işte bu kişi 1 numara diyor ama onunda 3 numara demiyorum...
yani ben kendi halimde bedavaya satıyorum sen buna karışmazsın.
o kadar iddaalı ise 1 numaralı leblebin varsa hemen tanıt kendini reklam ver müşteri çek.
Unutma buradakilerin çoğu öğrenci senin nasıl ihtiyacın varsa onlarında var.
Ben kuruyemişciyim sende kuruyemişcisin benim leblebim 3 numara ben halka bu elekteki leblebiyi bedavaya veriyorum.
Senin leblebin 1 numara sende 10 liraya satıyorsun.
Sen gidip beni hiç bir yerde eleştiremezsin. Çünkü ben leblebime 1 numara demiyorum yada işte bu kişi 1 numara diyor ama onunda 3 numara demiyorum...
yani ben kendi halimde bedavaya satıyorum sen buna karışmazsın.
o kadar iddaalı ise 1 numaralı leblebin varsa hemen tanıt kendini reklam ver müşteri çek.
Unutma buradakilerin çoğu öğrenci senin nasıl ihtiyacın varsa onlarında var.
Uyarınız için öncelikle teşekkür ederim başlığımı değiştirdim. Ben konulara değil konuların fazlalığına ve yanlış yerde olmasına ayrıca grafik istek bölümünde zaten ücretsiz isteyenler var oradakilere bu tür arkadaşların yardım etmesi daha mantıklı değil mi sizce? Ayrı bir başlık açmak yerine? Bu tür gönüllü arkadaşlar oradaki kişilere yardım edebilir. Bence bu daha mantıklı. Ayrıca güzel düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.