lostyazilim
tr.link

Ücretsiz Logo Başlıkları

26 Mesajlar 4.624 Okunma
lstbozum
tr.link

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Bakın bir arkadaş sağolsun ücretsiz logo yapmıştı bana. Ancak logo harika, arkaplanı şeffaf ve yüksek çözünürlüklü. Isinizi çok iyi yapın müşteriniz olsun. Düşünün bir, bu forumda ortalama maddi durum logo için 100 kağıt odeyebilecek durumda mı? Hayır. Doğal olarak ücretsiz ise ve kaliteliyse o kişi müşteriyi kapar. O zaman Samsung fiyati düştü. Samsung sektörü baltaliyor Apple dava açsın.

wmaraci
reklam

Reltico Reltico Reltico Web Tasarım Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Bakın bir arkadaş sağolsun ücretsiz logo yapmıştı bana. Ancak logo harika, arkaplanı şeffaf ve yüksek çözünürlüklü. Isinizi çok iyi yapın müşteriniz olsun. Düşünün bir, bu forumda ortalama maddi durum logo için 100 kağıt odeyebilecek durumda mı? Hayır. Doğal olarak ücretsiz ise ve kaliteliyse o kişi müşteriyi kapar. O zaman Samsung fiyati düştü. Samsung sektörü baltaliyor Apple dava açsın.

Hocam siz benim dediklerimi yanlış anlamışsınız. Ben ücretsiz yapanlara bir şey demiyorum. Benim sözüm ücretsiz yapmak için başlık açanlara. Forumda zaten grafik istek bölümü var öyle değil mi? O bölümde herkes hemen hemen ücretsiz istiyor o arkadaşlara yardım edilsin. Ben bakıyorum oraya fazla cevap gitmiyor ama ücretsiz yapmak için ayrı konu açılıyor. Biraz daha dikkatli okursanız anlayacağınızı umuyorum.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

scopewm scopewm https://goo.gl/kheJRt Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 52 / 56
  • Ticaret 20, (%100)
tamda ben ücretsiz logo yapayım diyodum aklımı bulandırdın
Reltico

kişi bu mesajı beğendi.

Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm

• Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)

scopewm adlı üyeden alıntı

tamda ben ücretsiz logo yapayım diyodum aklımı bulandırdın

Yapın hocam o işe kimse karışamaz. Grafik istekleri bölümünde ücretsiz logo isteyen bir sürü arkadaşımız var :)

wmaraci
wmaraci

scopewm scopewm https://goo.gl/kheJRt Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 52 / 56
  • Ticaret 20, (%100)

Reltico adlı üyeden alıntı

Yapın hocam o işe kimse karışamaz. Grafik istekleri bölümünde ücretsiz logo isteyen bir sürü arkadaşımız var :)

Kardeşim haklısın soyledıklerınde hak verdım ama herkesin nasibi ayrı boşver kim ne yapıyorsa yapsın allah bol kazanç nasip etsin.

Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
Biz millet olarak biraz beleşe alışmışız galiba. Bende öğrenciyim, benimde sitelerim var ama 5, 10 TL gibi bir fiyatı çıkartıp bana logo yapacak varmı diyemiyorsam bu işlere hiç girmemeliyim. Kimse kimsenin yaptığı işe karışamaz sözünü biraz kısıtlamak gerekiyor. Burası bir forum ve kimimiz gelir elde etmeye çalışıyor.

Kimi insan olur yeri gelir 5 TL fiyatı bile veremez ücretsiz logo ister, yapılır. Ama siteye 100 TL harcayıpta buraya ücretsiz logo yapabilirmisiniz diyen arkadaşlarımızda var. 10 TL ile fakir veya zengin olunmaz. Amaç emekçi emeğinin hakkını alsın.

Kendini geliştirmek için ücretsiz logo yapan arkadaşlar, kendilerini geliştirmek için illaki buradan ücretsiz logo yapıp dağıtmak zorunda değiller. Bir çok şekilde kendilerini geliştirebilirler.

Yapılan logolar ne kadar kötü olursa olsun ortada bir emek var. Kardeşimlerin 1 TL bile olsa isteyin, bedavaya alışmayalım. Yeri geldiğindede bedava yapmayıda bilmeliyiz.
Reltico

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)

scopewm adlı üyeden alıntı

Kardeşim haklısın soyledıklerınde hak verdım ama herkesin nasibi ayrı boşver kim ne yapıyorsa yapsın allah bol kazanç nasip etsin.

Tabi hocam allah bol kazanç nasip etsin. Ama benim sorunum olduğu için açmıyorum zaten tamam ben de grafik tasarım işiyle uğraşıyorum fakat arkadaşlarla çok mesajlaşıyoruz bu konuda onları temsilen ben de böyle bir konu açtım ki zaten konu tartışma konusu değil düşünce belirtme konusu olsun istiyorum.

Ek Olarak:

AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

Biz millet olarak biraz beleşe alışmışız galiba. Bende öğrenciyim, benimde sitelerim var ama 5, 10 TL gibi bir fiyatı çıkartıp bana logo yapacak varmı diyemiyorsam bu işlere hiç girmemeliyim. Kimse kimsenin yaptığı işe karışamaz sözünü biraz kısıtlamak gerekiyor. Burası bir forum ve kimimiz gelir elde etmeye çalışıyor.

Kimi insan olur yeri gelir 5 TL fiyatı bile veremez ücretsiz logo ister, yapılır. Ama siteye 100 TL harcayıpta buraya ücretsiz logo yapabilirmisiniz diyen arkadaşlarımızda var. 10 TL ile fakir veya zengin olunmaz. Amaç emekçi emeğinin hakkını alsın.

Kendini geliştirmek için ücretsiz logo yapan arkadaşlar, kendilerini geliştirmek için illaki buradan ücretsiz logo yapıp dağıtmak zorunda değiller. Bir çok şekilde kendilerini geliştirebilirler.

Yapılan logolar ne kadar kötü olursa olsun ortada bir emek var. Kardeşimlerin 1 TL bile olsa isteyin, bedavaya alışmayalım. Yeri geldiğindede bedava yapmayıda bilmeliyiz.

Düşünceniz için teşekkür ederim hocam. :)

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)
Yani bu yapılanlarla ancak forumun kalitesini düşüryorsunuz. Tamam satış konusu açın ref için 5-10 ücretsiz çalışma yapın ama bu tür konulardan geçilmiyor. Sizin yüzünüzden satışlaırmız engelleniyor.
Reltico

kişi bu mesajı beğendi.

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Bu konuyu sanırım benim ücretsiz logo yapıyorum adlı konumu görünce açtınız. El benim program bende istediğim gibi yaparım. İster ücretli ister ücretsiz. Kimse kimsenin ne yaptığına karışamaz.

• Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)

Kerim Yaman adlı üyeden alıntı

Bu konuyu sanırım benim ücretsiz logo yapıyorum adlı konumu görünce açtınız. El benim program bende istediğim gibi yaparım. İster ücretli ister ücretsiz. Kimse kimsenin ne yaptığına karışamaz.

Hocam el sizin ben sizin eliniz benim elim demedim zaten. Sanırım okuma yazma kabiliyetiniz yok yazdıklarımı okusaydınız böyle bir cevap vermezdiniz. Ayrıca konuyu sadece size açmadım özel değilsiniz yani. Ben kimsenin ne yaptığına karışmıyorum. Forumda koskocaman "Grafik İstek Bölümü" var böyle ücretsiz yapmak için boş yere konu açmak yerine gidin o bölümde bir sürü yardıma ihtiyacı olan insan var onlara yapın. Zaten ücretsiz isteyenler o bölümde oluyor. Bu tür konular açarak normal grafikerlere de foruma da zarar veriyorsunuz.

Ek Olarak: Konuda yeterince düşünce paylaşıldı konu kilitlenebilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al