Öyle müslümanlar... :rolleyes:
Laf sokma çabasına giren sensin. Buradaki herkes "hayvan örneğinin" gereksizliğine dikkat çekmeye çalışırken sen ısrarla "yok arkadaş böyle demiş" demişsin. Arkadaşım o arkadaşın ne demek istediğini anladık ve o yüzden hayvan örneğinin insan örneğiyle kıyaslanamayacağını söyledik.
Eşcinsellerin bana bir zararı olduğunu söyledim mi? Cümlemin sonundaki yazıyı neden okumadın?
Evet benden uzakta olsun, çünkü benim dinim buna lanet ediyor. Problem?
Laf sokma çabasına giren sensin. Buradaki herkes "hayvan örneğinin" gereksizliğine dikkat çekmeye çalışırken sen ısrarla "yok arkadaş böyle demiş" demişsin. Arkadaşım o arkadaşın ne demek istediğini anladık ve o yüzden hayvan örneğinin insan örneğiyle kıyaslanamayacağını söyledik.
Eşcinsellerin bana bir zararı olduğunu söyledim mi? Cümlemin sonundaki yazıyı neden okumadın?
Evet benden uzakta olsun, çünkü benim dinim buna lanet ediyor. Problem?
Cevap bile verememişsin. İçin kin ve nefret dolu. Eşcinselleri neden istemiyorsunuz sorusuna dinim lanet ediyor diye cevap verip ne kadar aciz bir düşünceye sahip olduğunuzu kanıtladınız. Biraz daha yaratıcı olsaydınız bari.. ABD neden Müslümanları katlediyor biliyormusunuz? Çünkü siz ve sizin gibiler yüzünden İslam dininin savaş yanlısı, faşist ve yıkıcı olduğunu düşünüyorlar. Bence İslam kin ve nefret değil. İslam dini özgürlük vermiş. Sen şimdi gerçekten Müslüman olduğuna mı inanıyorsun?
Nerede o iyilik, mutluluk, huzur'dan bahsedilen İslam? Nerede o özgürlük anlayışı? Sizin düşünceniz= IŞİD
Ek Olarak:
Biz Müslümanlar inancımıza göre yorumluyoruz zaten bu durumu. İslam'a göre yanlış olduğunu söylüyoruz. Kafalarına sıkalım demiyoruz ki. Benden uzak olduktan sonra problem yok.
İsterse hiçbir zararı olmasın, hatta faydaları olsun Allah yasaklamışsa üstünde tartışma dahi yapamayız Müslümanlar olarak. (Bkz. domuz eti için güzel diyorlar fakat Allah tarafından yasaklandığı için yemiyoruz.)
@Kakarotto hayvan örneğinin yanlışlığını çok güzel bir şekilde özetlemiş. Allah razı olsun.
İsterse hiçbir zararı olmasın, hatta faydaları olsun Allah yasaklamışsa üstünde tartışma dahi yapamayız Müslümanlar olarak. (Bkz. domuz eti için güzel diyorlar fakat Allah tarafından yasaklandığı için yemiyoruz.)
@Kakarotto hayvan örneğinin yanlışlığını çok güzel bir şekilde özetlemiş. Allah razı olsun.
Dediklerinizden çıkarıyorum ki; yasal olsun benden uzak olsun ama yasal olsun?