Merhaba ben projem için maddi destek sağlayacak bir yatırımcı arıyorum.
Öncelikle bir şirket kurulacak kurulan şirketin %50 hissesini yatırımcıya vermeyi kabul ediyorum.Her şey ile ben ilgileneceğim yatırımcı ortak sadece karını alacak ona bir iş bırakmayacağım tabi isterse aktif olarak da birlikte çalışabiliriz.Bu benim için daha iyi olacaktır tabi.

Ben Türkiye'de olmayan bir cep telefonu firması ile iletişime geçerek sözlü olarak anlaşmaya vardım.İlgili firma şirketler arasında distribütörlük anlaşmasının yapılabileceğini söyledi.Ancak ben şirketimizin olmadığını kuracağımızı söyledim ve kabul ettiler.Daha rahat iletişim kurmamız ve işimizin daha güvenli olması için ilgili ülkede bir Türk şirketi ile de iletişime geçerek onların gözetimi altında birlikte bu işi yapacağız onlar ülkeden ürünlerin Türkiye'ye yola çıkması için gerekli tüm evrakları hazırlayacaklar bizde burada gümrük bakanlığının isteklerini yerine getirerek telefonların ülkemize girişini ve satışını sağlayacağız.

Ben gümrük bakanlığından ithalat için istediği belge ve evrakların aynı zamanda da bilgi istedim.Şirket bana telefonların birim fiyatlarını gönderdi ben de tüm harcamaları ve karı bu ücretin üzerine koyarak her model için bir fiyat belirledim.

Bakın bana ciddi ciddi bu işe yatırım yapacak kişiler ulaşsın ciddi ve başarıya ulaştığımızda büyük bir gelir getirecek işe gireceğiz.

Şu anda en fazla 2 ortak kabul etmeyi düşünüyorum hangi il de olduğunuz önemli değil siz resmi olarak ortak olacaksınız bu işte.

15 bin TL ile 100 bin TL arasında tüm yatırım desteklerini kabul ediyorum.

Bana buradan ulaşabilirsiniz.Markayı gizli tutuyorum çünkü yarın satışa sunduğumuzda bize sıkıntı olsun istemiyorum.Gerçek ciddi ciddi para yatıracak insanlara işin ayrıntılarını açacağım..

Şu anda web sitemiz ,Facebook sayfamız , Twitter hesabımız ve youtube hesabımız aktif olarak yayında ayrıca yedek parçalarında yurt dışı temini yöntemiyle şu anda satışta.