FilmleriTV adlı üyeden alıntı

İnsanların sadece yüzde 9'u solaktır. Orta çağda solak olmak şeytani bir özellik sayılmış ve hastalık olarak kabul edilmiştir. Solak çocukların sol eli kesilmiş bir kısmı da öldürülmüştür.

Bu küçük anekdottan sonra konumuza gelecek olursa. Ruhani hastalıklar teşhisi en güç ve tedavisi en zor hastalıklardır ancak eşcinsellik doğrudan beyinle ilgili değildir hormonal farklılıklar söz konusudur. Bunu hastalık olarak kabul etmeyen çok sayıda bilim insanından haberdarım.

Teşhis konusunda hala bu kadar diretiyorsanız siz laf anlatmaya çalışmayacağım insanlardansınız. Kusura bakmayın size son mesajımdır.

Teşekkür ederim,ancak şunu söylemeliyimki doğuştan olan ve sonradan olan diye ikiye ayırabiliriz doğuştan olan hormonel bir durumdur buna sözümüz yok ancak sonradan olan tamamen zevk ve hevasına kapılmış olanlardır benimde bahsettiğim sonradan olanlar örnek doğuştan çift cinsiyetlidir hangi tarafa daha yakın hissediyorsa ameliyatla o tarafa yönelir lakin doğuştan değilde sonradan olan bir durum ise tamamen kendisini tatmin ve zevk için yapılanı bana anlatmanıza gerek yok,son mesajınız olması yeterlidir.

ALLAH'ın cc yasakladığı hiçbirşey bizim için hoş değildir!

Kaldıki bunu hocamız ne güzelde anlatmış
http://www.dailymotion.com/video/xuo4pw_escinsellik-hastalik-midir-escinsellerin-durumu-cubbeli-ahmet-hoca_shortfilms