DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar eski model pc ile çalışmak zor oldugundan kredi kartı ile 12 taksitle laptop almayı düşünüyorum
pc depoda<<Fiyat Tek Çekim: 877.83 TL
12 taksit maximum :12x78.95 TL = 947.36 TL
Oluyo vade farkı koymayan bu özelliklerde bu fiyatta bildiginiz bi site felan varmı acaba ??
Bu pcde Cok rahat olmasada Photo shop Dream wear calıstıra bilirmiyim Örnek olarak face oyunları oynaya bilirmi(evdekilerin hastalıgı) pcde rahat video cekebilirmiyim düsüncelerinizi aktarırsanız sevinirim
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir başka webmaster platformunda Lenovo markası hakkında hiç olumlu şeyler söylendiğini görmedim yinede karar senin kardeşim :)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fuuy adlı üyeden alıntı
Bir başka webmaster platformunda Lenovo markası hakkında hiç olumlu şeyler söylendiğini görmedim yinede karar senin kardeşim :)
Valla banada Eif önermişti bi ara lenovo al diye.. bizim bi abiyi aradım 2gb samsungtan bahsediyordu bunu gösterdim bedava al dedi.. ama kararsızım..?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Fiyatı gerçekten uygun ama geriye kalan kısmı hakkında pek olumlu şeyler duyduğum söylenemez yinede karar senin kardeşim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fuuy adlı üyeden alıntı
Fiyatı gerçekten uygun ama geriye kalan kısmı hakkında pek olumlu şeyler duyduğum söylenemez yinede karar senin kardeşim.
bu fiyata bu özelliklerde ? bilindik ve olumlu dönüsler alınan baska bi marka biliyormusunuz peki
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Operator
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
6 aydır Lenovo kullanıcısıyım şuana değin bir sorun ile karşılaşmadım. Lenovo IBM ürünüdür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
herşeyi güzel de ekran kartı paylaşımlı, sıkıntı yaratabilir.
Ayrıca işletim sistemi FreeDos gözüküyor. Yani herhangi bir işletim sistemi yüklü gelmiyor, sonradan isteğine göre Windows, Linux gibi işletim sistemlerinden birini kendin kurman lazım.
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu laptop seni idare eder hocam. Ama oyun oynayamazsın çünkü ekran kartından sıkıntı yapar. Lenovo konusuna gelince bildiğime göre yeni ürünlerde bir sorun yokmuş aksine daha iyi üretiliyormuş. Yinede internetten araştır, yorumlara bak ona göre kararını ver hocam. Ben kendi laptopumu öyle aldım çok memnunum. i3 seni hiç bir konuda sıkıntı çıkartmaz. Photoshop, corel draw, illustrator vs.. programları rahat bir şekilde kullanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Photoshop Dream face tarzı için kullanıcak al uygun zaten laptopta iyi markalar apple sony toshiba asus Lenovo geliyo benim bildiğim yinede karar senin ama sorun olmaz al bence
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yorumlar icin cok teşekkürler arkadaşlar cok sagolun
ayrıca candanblog Freedos olmasının +sı var eksisi yok :D daha ucuz oluyor free dos olanlar icinde yazılım olmadıgından 10 senedir xp yi cakma kullanıyoruz 5 senede win 7 yi cakma kullanırız :D 5 sene sonra nasip olursa orjinal bişeyler alırız :)