Eşcinselliği savunacağım diye kendini hayvanla kıyaslamak da oldukça gülünç bir durum açıkçacı. :)
Yok ben bu kanıyı kabul edemiyorum, kendimi hayvanın gelişmişi olarak göremiyorum, görmek de istemiyorum, insan asla bir hayvanla kıyaslanamaz diye düşünüyorum. Siz kendinizi kıyaslayabiliyorsanız ona da bir şey diyemem tabi.
Kendinizi hayvan statüsünde görüp tartışma yapabilirsiniz. Benim için problem yok.
Tartışmaya girmek istemiyorum kimseyle. Ben de Müslüman'ım. Ama bir şeyi savunacağım diye de bu kadar da sığ girilmez ki be. En basitinden 2 çeşit hücre var. Hayvan ve bitki hücresi. Ne derseniz deyin insanda bir hayvandır. Her hayvan farklı olduğu gibi insanda diğerlerinden farklı sadece. Hayvan kelimesini hakaret olarak görmek de ayrı bir acizlik bana göre. O da Allah'ın yarattığı bir varlık. Hani çok Müslüman'sınız ya, neden o zaman Allah'ın yarattığı bir varlığı hakaret olarak algılıyorsunuz ?
Bu arada benim bildiğim kadarıyla eşcinsellik doğuştan gelen bir durum. Bu durumda Allah'ın istediği insanın bu yönünü bastırmasıdır bence. Tıpkı içki içmek ya da zina gibi. Ama ülkemizde genel evler yasal değil mi ? Bu durumda eşcinsel evliliğin yasal olmasında da bir sıkıntı yok. "Dinde zorlama yoktur" cümlesini unutmadan yorumlarını yapmalı herkes.