miniajans adlı üyeden alıntı

1. Cebimden pasaport ücreti harici bir para çıkmadı bu 1
2. Irkçılık, euro ve hava koşulu gibi saçma etkenleri ilk defa senden duyuyorum bu zamana kadar kimse bu dediklerini görmedi 7 aydır Macaristandayım bu 2
3. Günde 3 saat çalışıyorum kreşdeyim rahatım diğer arkadaşlarımda okullarda çalışıyor bu 3
4. Senin ne kuyruk acın var bunu bilmiyorum bu da 4

Eğer kendi ayaklarınız üzerinde durmaya alışmak istiyorsanız bu arkadaş gibi saçma sapan zorluklardan vazgeçecek değilsiniz. Yazıyı tamamiyle okuduysan orada kendinize göre proje seçin deniliyor. Konuyu baltalamakla bi yere varamazsın internet var insanlar araştırır gider. Bilemiyorum ne kuyruk acın olduysa..




Ayrıca sen EVS yaptınmı insanlara yanlış bilgi veriyorsun. Buyrun arkadaşlar ben sallıyorum bizim Avrupa Birliği Bakanlığı da sallıyor. Ulusal Ajans AGH hakkında


Sen Macaristan'a Avrupa mı diyorsun? Hahaha :D Macaristan,Bulgaristan,Polonya Avrupa'dan daha çok Rus etkisinde kalan ülkeler gibidir. Ben kimseye yanlış bilgi vermiyorum eğer Almanya'da Fransa'da ya da İsviçre'de yaşarsan TÜRK olduğun için ırkçılığın kralıyla karşılaşırsın. gideli 3-5 ay olmuş gelip bana o böyle şu şöyle diye konuşma Allah aşkına. Hayatın kadar ülkede kalıp gezdim.

Ek Olarak: Ayaklarının üzerinde durup yaşamak hayatını kazanmak istiyorsan Amerika Birleşik Devletleri'ne geliceksin Avrupalı dostum ;)