idm27 adlı üyeden alıntı

İslami bir kenara bırakacak olursak - haşa, bırakamayız da - normal şartlara dönelim, eşcinsel ilişki sapıklıktır. Tedavi edilebilir bir durumdur. Şu meşhur erkeklik/kadınlık hormonları meselesi. Toplumumuzu böyle ahlak dışı şeyler özendirmeyin. Yarın (allah göstermesin ) çoçuğumuz gelip baba ben .... diye bir cümleye başlarsa, ne diyeceksiniz?

İyi insan olduğu, kimseye zarar vermediği sürece sonuna kadar destek olacağımı söyleyeceğim. Tedavisi mümkün olduğuna emin misiniz? Başarıl oranının yüzde kaç olduğunu biliyor musunuz? Eşcinselliğin bir sapıklık olduğu tıbben kanıtlanmış mıdır yoksa kendi düşünceniz mi? Kendi düşüncenizse tıptaki uzmanlığınız nedir?

Ek Olarak:

JexyR adlı üyeden alıntı

Eşcinsellik bir tercihtir. Hormon bozukluğu başka birşeydir. Bir insanda ötörojen hormon bozukluğu varsa bu kişi kendini kız gibi hisseder ve vücudu da böyle şekillenir ancak organ olarak erkektir.

2 Tane kendini kız gibi hisseden birisinin ilişki yaşaması maktıken ters. Bu kişiler karşı cinsten hoşlarnırlar yani kendini kız gibi hisseden birinden değil erkeklerden hoşlanır.

Bunun tıbben tedavisi vardır.

Eşcinsellik başlı başına ib... tir kendine ben i... diyebiliyorsa bir erkek. Gitsin babasına istesinler diğer erkeği.

Batılaşıcaz diye i.... olmanın alemi yok zaten yeterince gençlerin beyni yıkandı batılılaşmak adı altında.

Bayılıyorum şu bizim millettin her şeyi bilmesine. Ne güzel yahu eşcinseller de tercih ettiği için böyle olmuş. Buna ne denir şimdi? Kime laf anlatıyoruz ki.