-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
peki merak ettiğim şu arkadaşlar örneğin godaddy den alan adı aldım diyelim natrodan da hosting aldım. Bu durumda godaddy deki alan adımı natro hostingine bağlarken, godaddy benden ekstra bir ücret talep edecek mi? Bu konuda bir kaç kez nic.tr den aldığım alan adını natro hostinge sadece sunucu dns değişikliği yaparak bağladım ve iki taraftan da ekstra bir ücret isteyen olmadı. Diğer firmalarda da durum bu şekilde midir?
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Alan adı almak çok önemli. Yıllardır emek verdiğiniz, belli bir aşamaya getirdiğiniz siteniz/projenizin bir anda elinizden çıkmasını elbette istemezsiniz demi ... O halde çok güvenilir bir firmadan alacaksınız domaini ... Hosting ve domain ayrı ayrı yerlerde olabilir. Bu sorun teşkil etmez. Domain olarak rahatlıkla İsimtescili öneririm.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben ihs tercih ediyorum. Şuana kadar bir sorun olmadı 2 senedir tek bir alan adı ile ihs kullanıyorum
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
İsimtescil kullanıyorum şu ana kadar fazla sıkıntı yaşamadım. Destek konusunda da iyiler.
Dogukann
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuana kadar isimtescil, godaddy ve network solutions(0.99$ kampanyası için) kullandım. Herhangi bir sorun yaşamadım.