lostyazilim
tr.link

Tanıtım Yazım Hakkında Bir Kaç Soru

10 Mesajlar 1.082 Okunma
lstbozum
tr.link

byhalo byhalo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 81 / 42
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu ilk tanıtım yazım ve sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Yazım seo açısından nasıl olmuş? Link verdiğim anahtar kelimeler doğru tercihlermi? Zamanınızı ayırıp bir değerlendirme yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Kurnazadam.com
Keşfedilmeyi bekleyen gün geçtikçe sizelrinde desteğiyle büyümeye devam eden yepyeni bir blog Kurnazadam.com. Blog Dünyasının En Kurnaz Bloğu sloganıyla Halit ULU tarafından 20015 yılının Şubat ayında WordPress alt yapısı ile kurulmuş , enteresan bilgiler, hayat, aşk, teknoloji, müzik, mobil dünya, android, oyun kısaca internette ne varsa hepsini konu alan genel blog sitesidir . Kuruluş amacımız sizlerin internetteki problemlerine pratik çözümler getirmek. Aslında bir çoğumuzun bakıp göremediği ufak ayrıntıları sizlere sunmak, teknolojiyi mümükün olduğunca pratikleştirip sade herkesin anlayableceği bir dille irdelemektir.
Sosyal medya ve Teknoloji alanındaki bir çok yazımızı bazı siteler kaynak göstererek kullanmaktadır.Kurnazadam.com'un takipçileri genelde sitemizi günde 3 4 kere ziyaret ederler ve özlellikle nasıl yapılır konularını incelerler.
Bu kadar monotonluk yeter birazda çoşalım :)
İnternet başına geçtiğinizde, zevkli vakit geçirmeye teknoloji adına birşeyler öğrenmeye ve yepyeni yazılarımızı keşfetmeye ne dersiniz? Öğrenmek istediğiniz bir konuyu teknolojik sorunu veya herhangi bir bilgiyi saatlerce aramaktan bıktınız mı?, Saatlerce arayıp googledeki saçma sapan bir sürü yazıyla karşılaşıp doğru olanı ararken bulamamak ne kadar zor. Zaman kavramlarının değerli olduğu dünyamızda bu durumdan çok mustarip olduğu kesin. Artık sizler için tüm sorularınıza cevap veren sizlere büyük kolaylık sunan Siz sorun Kurnazdam cevaplasın ücretsiz hizmetimiz ile sizlerleyiz.
İnternet ve teknoloji adına her konuyu irdeleyen kurnazadam, bazen keyifli bazen absürt bazen hüzünlü bazen mantıklı bazen mantıksız :S bazen realist bazende ütopik bir dünyayı işliyor. Sitemizin her yaş kesimine hitap edebilmesi için elimizden gelen tüm uğraşı veriyoruz. Yorumlarınız otomatik yayınlanıyor ve tüm eleştirileriniz duygu ve düşünceleriniz internet alemindeki milyarlarca kullanıcının ulaşabileceği bir hal alıyor.
E-mail abonelik sistemimiz ile sitemizde yayınlanan tüm yeni yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Birçok yenilik sunmaya hazırlanan ve ilerleyen günlerde farklı projeler ile karşımıza çıkması beklenen kurnazadam.com özgünlüğü kendine ilke edinmiş ve sizlerin problemlerini çözmeye odaklanmıştır. Reklam yerleşimleri sizleri rahatsız etmeyecek şekilde yapılmıştır. Tamamen kullanıcı odaklı bir site oluşturmak için elimizden gelen tüm çabayı sarfediyoruz. Musmutlu bir ömür temennisiyle.

http://halitulu.com/
wmaraci
reklam

Ldrbaha Ldrbaha WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Satış Sorumlusu
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 23 / 17
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba Makalenizde Yazım Hatası Çok. Nokta Virgül Kurallarına Uyulmamış + Sen Bu Yazıyı Burda Yayınladın Artık Bu Yazı Özgünde Degil :)

registan registan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad I** A**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 12 / 28
  • Ticaret 7, (%100)
kelime hataları dikkat çekiyor.
ama zamanla ilerleme kaydeder.

www.istanbulhuzurevleri.com

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 81 / 42
  • Ticaret 3, (%100)

Ldrbaha adlı üyeden alıntı

Merhaba Makalenizde Yazım Hatası Çok. Nokta Virgül Kurallarına Uyulmamış + Sen Bu Yazıyı Burda Yayınladın Artık Bu Yazı Özgünde Degil :)

Uzerinde fazla durmadigim bir yazi oldu donup duzeltme yapmadim yazdim ve gectim :) sadece burada paylasip yorumlarinizi almak istedim. Suanda ozginlugunun olup olmamasi pek bisey ifade etmiyor benim icin :)

Ek Olarak:

registan adlı üyeden alıntı

kelime hataları dikkat çekiyor.
ama zamanla ilerleme kaydeder.

İlginiz icin cok tesekkur ederim. Arkadasada soyledigim gibi uzerinde fazla durmadim noktalama ve yazim hatalari bulunmasinin nedenibide aciklamis olayim. Bu aralar kafam allak bullak ciddi problemler yasiyorum ister istemez yazilarimada yansiyor.

Ek Olarak: Bu arada yazim hatalari ciddi ciddi goze batiyor:) Tanitim yazisini baska uerde yayinlamayacagim icin baya boslamisim yazim hatalarini dikkate almadan degerli yorumlariniza devam ederseniz cok sevinirim.

wmaraci
wmaraci

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Öne çıkarmak istediğin kelimeleri bold yap. Linklere title koy. Bazı öne çıkarmak istediğin kelimelerinde altını çiz. Kelime hatalarını düzeltmen gerekli. Akıcı bir yazı olmalı ve yazı senin sitene gitmeyi okuyucuyu teşfik etmeli...

Son Haberler www.haberdetaylari.com

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 81 / 42
  • Ticaret 3, (%100)

drcag adlı üyeden alıntı

Öne çıkarmak istediğin kelimeleri bold yap. Linklere title koy. Bazı öne çıkarmak istediğin kelimelerinde altını çiz. Kelime hatalarını düzeltmen gerekli. Akıcı bir yazı olmalı ve yazı senin sitene gitmeyi okuyucuyu teşfik etmeli...

Yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bir dahaki yazımda daha dikkatli olacağım.

meyrenamnil meyrenamnil Her şey çok güzel olsun. Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / K
  • Meslek Beslenme ve Diyetetik Öğrencis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** S**
  • Mesajlar 286
  • Beğeniler 81 / 56
  • Ticaret 0, (%0)
Tanıtım yazısında en fazla 3 link verilmeli bir tanesi mutlaka anasayfaya olmalıdır. Ben bakım hepsi ayrı yere isimden siteye link vermek de pek mantıklı gözükmüyor maaalesef...siteyi merak ettim mi evet bakacam...

Ek Olarak: ama ilgi çekici olmuşş

KaliteliBeslenme.com da yöneticilerden biri...

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 81 / 42
  • Ticaret 3, (%100)

meyrenamnil adlı üyeden alıntı

Tanıtım yazısında en fazla 3 link verilmeli bir tanesi mutlaka anasayfaya olmalıdır. Ben bakım hepsi ayrı yere isimden siteye link vermek de pek mantıklı gözükmüyor maaalesef...siteyi merak ettim mi evet bakacam...

Ek Olarak: ama ilgi çekici olmuşş

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. İsimden siteye link vermemin nedeni hit çekmekten daha çok googlede ismimi aratanların sitemle karşılaşmasını istemiş olmam. Seo açısından herhangi bir beklentim olduğu için değil. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim asıl amaç ilgi çekici olmasıydı onuda başardığıma sevindim.

meyrenamnil meyrenamnil Her şey çok güzel olsun. Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / K
  • Meslek Beslenme ve Diyetetik Öğrencis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** S**
  • Mesajlar 286
  • Beğeniler 81 / 56
  • Ticaret 0, (%0)
bence bu sitede backlink veriliyor mu tanıtım yazısı ücretsiz yazılabiliyor mu bunu da açıklayabilirsiniz. eğer varsa iyi olur bence
byhalo

kişi bu mesajı beğendi.

KaliteliBeslenme.com da yöneticilerden biri...

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 81 / 42
  • Ticaret 3, (%100)

meyrenamnil adlı üyeden alıntı

bence bu sitede backlink veriliyor mu tanıtım yazısı ücretsiz yazılabiliyor mu bunu da açıklayabilirsiniz. eğer varsa iyi olur bence

Karşılıklı tanıtım yazısı değisimi var bir dahaki tanıtım yazımda yer veririm ilginiz icin teşekkürler biraz gec oldu ama [emoji4]

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al