Terrible adlı üyeden alıntı

comutsoft çok doğru yazmışsın ellerine sağlık. Bu yazılanların eksiği var fazlası yok inan böyle bir işin altından 100-200k gibi bir bütçe ile kalkılmaz çünkü Türkiye'de iletişim cihazları satmanın yükü çok ağır. Ancak ciddi ciddi bu işi yapmak istiyorsan ve yatırımcı bulursan sana bu işi daha sonra PM den ileteceğim bir-iki Afrika ülkesinde yapmanı öneririm. Yıllarca yaşadığım iki ülkede sana her türlü yardım ve yol göstericiliği yapabilirim(maddi bir yardımda bulunamam ve maddi bir çıkar istemem). Orada bu işte başarılı olacağına eminim çünkü Vergi ve yükümlülükler Türkiye'nin kat be kat altında.

Kolay Gelsin

Aynen üstadım. Ya bu işleri insanlar kolay sanıyor. Sana bir olay anlatayım. Benim hanım normalde bankacıydı. Bacanağın hanımıda kuaför. Bacanak dediki gel güzellik merkezi açalım baktım hanımda operasyondaydı bıkmıştı tamam dedim açtık. Bunlar gitmişler aliexpress den güzellikle alakalı yağ mı ne almışlar anlamam ben. Ulan bi bana sorun ya içinde ölecez resmen bu işlerin. Bana da sormadılar mı bu yağda gümrükte takıldı mı neyse bu olaylar oldu bana diyolar bi arkadaşın başına böyle böyle birşey gelmiş diye :D dedim o malı unutsunlar sağlık bakanlığı yada tarım bakanlığı onayı olmadan böyle ürünler geçiremezsin. az da değil 1000 tane almışlar :D sonradan çıktı kokusu neyse konuya dönersek dediğinde haklısın 3. dünya ülkeleri bu konuda hem aç hemde vergi oranları yok gibi birşey örneğin abhazya.