izayin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@YazTurkiye arkadaş yukarıdaki yazıları okumuyomusun lütfen konu hakkında bilgisi olmayan yazmasın ya. seo eklentisini bırak farklı wordpresi geçtim farklı sunucuda denedim diyorum okuyun biraz öyle cevap yazın yazacaksanız.
izayin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşım o yardımcı olmaya çalışıyorda bende burada çözüm bulmaya çalışıyorum bilmeyen okuyacak gereksiz yorum yapmayacak avukatlık yapmayacak salamayacak açtığım konuda herşey gayet açık net ne sorduğum ne yaptığım ne etiğim gayet açıkca yazıyo şunu yap bunu yap diyecekse yapmadıklarıma bakacak. sorunumu okuyup cevap verse zaten böyle olmaz. forumda msg sayısı artırmak için herşeye limon olmak marifet değil boşa konuşanı konuşmayanı herkez bilsin artık. vede arkadaşında ayrıca kendini müdafa edecek kabiliyeti vardır size vazife olduğunuda ayrıca sanmıyorum lütfen konuma daha fazla zarar vermeyin ne yaptığım ne etiğim herşey yazıyor okuyup mantıklı yada mantıksız cevap veren herkeze teşekür ederim. AMA ÖNCE OKUYANLARA TEŞEKÜR EDERİM.
izayin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
buyur kapat o zaman hayırdır tehditmi ediyosunuz kusura bakmayın ama konumu okumadan cevap veren birini uyardım diye gelip burada beni tehdit edecekseniz buyrun üyeliğimide silin bu nasıl iştir ya. ben burada bilgi vermek bilgi almak için bulunuyorum boş konuşmak için değil kendinize düşman aramayın tehditse herkez birbirini tehdit eder.
izayin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşım kapat konuyu kapat vazgeçtim harbiden oruçlu oruçlu bütün iştahımı aldınız ben seo eklentilerini kapatır denerim ok ayrıcada tehdit vs etmiyorum kimseyi edicek gücümde vasfımda yoktur siz ağasınız teşekürler :)