-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1.5 aylık film sitem index alıyor fakat aramalarda çıkmıyor.
İçerikleri elle kendim giriyorum filmleri kendim yüklüyorum.
Günde 20-50 arası hit alıyor bazen daha az.
Neyi eksik yapıyorum yada nerde hata yapıyo olabilirim?
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
düzenli backlink alımı ve özgün açıklama girerek yükselebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
işci:)
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam rekabet çok ben profesyönel bir şirketle çalıştığım halde yinede hitim 400 kişi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Az önce bi arkadaş konu açmış 2haftalık film sitesi min 200 hit alıyomuş bu nasıl olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu alanda rekabet inanılmaz fazla. backlink vs. ile bu alanda rekabet etmek biraz zor. sosyal medyadan faydalanırsanız arkadaşınızın bahsettiği gibi hit çekebilirsiniz. onun dışında ben de film izleyeceğim zaman film izle diye aratıp ilk sayfadaki sitelere bakıyorum. 2 sayfaya geçmiyorum bile
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özel mesaj atıp site linkinizi ve yaptığınız çalışmaları yazarsanız yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Katılıyorum hocam 2 senedir deli gibi ugrasiyorum. Hitim daha yeni 2 k oldu. Aşırı rekabet var. Özgün konu ve makale yazımları + gazetelerden tanıtım yazısı almanızı tavsiye ederim. Yalnız hiti yuksek gazetelerden alırsanız daha iyi olur. Filmleri kendinizim upload etmenizin pek bir önemi yok. Çekme bile yapıyor olsanız film konuları mutlak özgün olmalı. Şuanda 3 film sitesi ile çalışıyorum. Oralara upload ediyorum ama kendi siteme çekme yapıyorum. Beni tek kurtaran özgün ve anlaşılır film konusu yazmam. Özgün konu yazmadan önce google index vermiyordu. Şimdi neredeyse sitemde 3000 i aşkın film var hepsinde ilk 3 sayfada çıkıyorum. Film sitnizdeki kategorilerin az ve öz olmasıda büyük bir etken kategori kalabalığı boş iş. Anasayfanızdaki film gösterimi maximum 20 - 25 adet olmalı. Hem site`nin açılış hızına etkisi hemde kullanıcı memnuniyeti adına. Sitenize kesinlikle kopyala yapıştır tarzı içerik eklemeyin bunun cezasını 1 sene beklemekle ve yazdığım konuları değiştirmekle geçiridm. Eğer bir yanlışım imla hatam anlattıklarımda her hangi bir kusur var ise. aha iyi bilen arkadaşlarımın benide uyarmalarını ve tavsiyeler vermesini bekliyorum. ALLAH herkezin emeğine karşılık versin arkadaşla. PC başında sabahlara kadar göz patlatıp emek sarfediyoruz karşılığı almak için birbirimize yardımcı olmak boynumuzun borcudurç Hayırlı ramazanlar dilerim. İşiniz rast gelsin.
Ek Olarak: Birşey daha soyleyeyım aklıma gelmişken. Sakın şu 100 tl lik 75 tl falan gibi seo çalışmaları katiyen yaptırmayınız. Bu gibi çalışmalar gerçekten başarısız olmasının yanı sıra site değerinizi alexa ve google gözünde yerin dibine sokacaktır. :) Bukadar baba.
1 kişi bu mesajı beğendi.